Samet Aybaba'dan Giresunspor Maçı Öncesi Açıklama

Adana Demirspor teknik direktörü Samet Aybaba, Giresunspor maçının öncesinde basın mensuplarına demeç verdi. Aybaba "Her maç final. Rakibin ismi önemli değil, nerede oynadığınız önemli değil. Önemli olan kazanmak, iyi oynayarak kazanırsanız da bu biraz daha motivasyonu arttırıyor. Akhisarspor maçında biraz sallandık ama kazanmasını bildik. Altınordu maçında mükemmele yakın oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. Böyle devam etmeliyiz. Önümüzde 4 maç var ve bu maçların ilkinde liderle oynayacağız. Giresunspor uzun süredir lider, iyi takım ve iyi oyuncuları var. Başlarında da iyi bir hocaları var. Şimdi o maça hazırlanıyoruz." dedi.

-Akhisarspor maçında 2-0 dan sonra oyuncularım "Kazandık" moduna girdi ama dönmesini de bildi. 7 günde 3 maç oynuyoruz. En yoğun yaşayan takım biziz. İkili averajda da öndeyiz. Bütün maçlarımızı kazanırsak süperlige çıkabiliyoruz. Bu takıma destek verilmesi gerekiyor. Bu takımın yeri burası değil. Futbolcularımda bunu istiyor. İnşallah mutlu sona ulaşabiliriz.

Her maçımız final, rehavet yok. Önümüzde zor bir maç var. Adana'da nereye gitsek herkesi mutlu görüyorum. Bu pozitif enerji ve gönül bağını sürdürebilirsek biz bu maçların teker teker hepsini kazanabiliriz.

-Futbolcularımın hepsinden memnunum. Bazı futbolcularımız bazen sorun yaşayabilir maç içinde ama bu durumda hemen kenara çekmek de doğru değil, performansla ilgili tüm oyuncularımızı değerlendiriyoruz. Hiçbirine farklı bakmıyoruz. Arkadan gelen futbolcularda bunu zorlaması gerekiyor.

Adana ve taraftarlarla gönül bağı ile ilgili bir soruya ise Samet Aybaba "Adana benim memleketim, inşallah işimizi bitirelim taraftarlarımızla da kucaklaşırız." cevabını verdi.

Daha yeni Daha eski
Google News