Şimşekler Grubu Camiaya Seslendi


Şimşekler Grubu, ligde kalan 4 hafta için camiaya seslendi;

BÜYÜK ADANA DEMİRSPOR TARAFTARINA;  Son 4 haftaya 2. sırada girmek çok güzel olsa da mücadele kıran kırana devam ediyor.. 

5 hafta önce Samsun 5 puan önümüzdeydi.. Ama şimdi averajla biz üstteyiz.. Yani bu iş oldu deyip rehavete düşersen, son maça kadar herşeyinle mücadele etmezsen neler olduğu ortada.. 

Maalesef şu an sosyal medyada Samsun taraftarıyla atışan, Giresun maçını alırsak bu iş tamam diyen taraftarlarımız var.. Giresun maçı ne kadar önemliyse, ondan sonra ki Tuzla Balıkesir ve Menemen maçları da o kadar önemlidir.. 

Hepsi final maçıdır, hepsi hayatidir ve hepsi zorlu rakiptir.. 

Giresunu yensekte 3 final maçımız daha olacak.. Ayrıca ne Samsun taraftarıyla ne de başka bir taraftarla sosyal medyada atışmak, laf yarıştırmak, dalga geçmek bize hiçbirşey kazandırmaz.. Aksine motivasyonumuza zarar verir.. Ne zaman ki sosyal medyada başka bir taraftarla bunu yaşasak motivasyonumuz bozulmuş ve kötü bitmiştir.. Ne Süper Lige çıkmak ne de şampiyonluk için hiçbir yararı olmamış aksine ters etki yapmıştır.. 

Artık bir karar verelim; 

26 yıl sonra Süper Lige çıkmak mı önemli; yoksa başka takım taraftarına sosyal medyada üstünlük kurmak mı.. 

Herkes kendi takımını şampiyon yapmak için emek veriyor.. O yüzden Başkanımızın dediği gibi mütevazi olalım, kimseyi Adana Demirspor a düşman etmeyelim, saygı gösterip saygı görelim.. Büyüklük gördüğün saygıyla ölçülür.. Nasıl ki geçen 7 haftayı maç maç düşünüp motive olduysak, kalan 4 maçı da maç maç düşünüp, hepsine aynı önemi verip, mücadelemizi daha da yükselterek, sadece kendi takımımızı motive ederek bize yakışanı yapalım... 

Emin olun doğru hareket etmek Zaferin yolunu açacaktır.. 

ŞİMŞEKLER GRUBU
Daha yeni Daha eski
Google News