Adana Demirspor Süperligin Kapısına Dayandı


 

Adana Demirspor geride kalan TFF 1.Ligde çok sayıda play off oynadı, son haftalarda zirve hesabı yaptı ve hatta kaç kez penaltı noktası önüne kadar hayallerimizi getirdi ancak şansızlık olmayan sebeplerden dolayı bir çok kez süperlig kapısından dönmek zorunda kalmıştı, bırakılmıştı. Ama Adana Demirspor yıllardır hakettiği süperligi bu kez bırakmayacak gibi görünüyor. Hem oynanan oyun hem de inanmışlar ordusu belki de ilk kez bu kadar aç durumda ve o kupayı istiyor.

Bu sefer takım, yönetim ve taraftar birliği sağlandı. Teknik ekibinden şehrin üzerinde uçan kuşlara kadar hemen herkes bu sefer tamam diyor. Geride ise kazanılması gereken bir 90 dakika duruyor.

Adana Demirspor küllerinden doğarak 26 yılın ardından süperligi gerçek anlamda süperleştirmeye geliyor. Efsaneleriyle, kırılamayan rekorların kulübü olan Yenilmez Armada, yine süperlig kapısına dayandı.

Bu Pazar saat 20:30'da, 34 puanla ligde kalmayı garantileyen Menemenspor'a konuk olacak olan Adana Demirspor, 90 dakika sonunda sahadan galip gelebilirse, 26 yıllık hasreti sonuçlandıracak ve Süperlige Şampiyon olarak çıkacak.

Dualarımız; Canımız, ciğerimiz, her şeyimiz  Adana Demirspor'umuz ile...


Daha yeni Daha eski
Google News