Gökhan Gönül F.Bahçe'den ayrıldı



Fenerbahçe, 1+1 yıllık sözleşmesi olan Gökhan Gönül'ün opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Gökhan da bunun üzerine yönetime futbolu bırakmak istemediğini söyledi. Ardından Adana Demir'den, "Takımın bir ağabeye ihtiyacı var. Yeni sezonda Gökhan İnler ile kadroya ağabeylik yapın" teklifi geldi. Bu öneriye sıcak bakan Gökhan'ın, önümüzdeki günlerde Adana Demir'e imzayı atması bekleniyor.

Fenerbahçe ile ayrılma aşamasına gelen Gökhan Gönül, Süper Lig ekibi Adana Demirspor ile anlaştı. Sarı-Lacivertliler, 1+1 yıllık sözleşmesi olan Gökhan'ın opsiyonunu kullanmama kararı aldı, bu durum kendisine iletildi. Gökhan da futbolu bırakmak niyetinde olmadığını söyledi.Fenerbahçe'nin yola devam etmek istemediği Gökhan Gönül, Adana Demirspor'la anlaştı.

ADANA DEMİRSPOR DEVREYE GİRDİ

Bunun üzerine devreye giren Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, "Gel bizde oyna. Takımın senin gibi bir ağabeye ihtiyacı var. Gökhan İnler'le birlikte yeni sezonda takıma ağabeylik yaparsınız" diyerek Gönül'e teklifte bulundu. İkna edilen Gökhan'ın önümüzdeki günlerde Adana Demirspor'a imza atması bekleniyor.


22 MAÇTA 2 GOL VE 2 ASİST

36 yaşındaki tecrübeli sağ bek bu sezon Fenerbahçe forması altında 22 karşılaşmada bin 816 dakika saha kaldı. Bu dönem içinde yıldız oyuncu toplamda 2 gol, 2 asist yaparak takımına katkı sağladı. Gökhan Gönül kariyerinde Beşiktaş, Fener ve Gençlerbirliği forması giydi.


SON DAKİKA : ADANA DEMİRSPOR'DAN FENERBAHÇELİ GÖKHAN GÖNÜL TRANSFERİ İÇİN AÇIKLAMA GELDİ

Daha yeni Daha eski
Google News