Şimşekler Grubundan Gündeme Dair Açıklama


Sedat Peker'in iddialarına karşılık sosyal medyada Adana Demirspor'a karşı başlatılan propagandaya Şimşekler Grubu anında yanıt verdi.


Görüyoruz ki aslı astarı olmayan, hayal ürünü açıklamalar üzerinden Adana Demirspor'un Armasına, Şampiyonluğuna ve Başkanına dil uzatan, algı oluşturmaya çalışan namussuzlar var..  Başkanımız Murat Sancak Adana Demirspor'u hiçbir zaman siyasete bulaştırmamıştır.. Eğer bulaştırsa ve siyasetin gücünü kullansa; Ne Adana Demirspor taraftarı Hatay'da haksızlığa uğrar zulüm görür, Ne Başkanımız Murat Sancak Hatay' da taraftarla birlikte biber gazı yer ve çevik kuvvetin müdahalesine maruz kalır, Ne Hatay' da son dakika golüyle ne de Karagümrük finalinde penaltılarla şampiyonluk kaçar, Ne Başkan Murat Sancak hiçbir başkana verilmeyen 450 gün hak mahrumiyeti cezasını alır, Ne de Başkanın geldiği ilk 2 sezon Adana Demirspor' un hakkı hakemler tarafından defalarca yenirdi.. Burdan size ekmek çıkmaz.. Son yıllarında ve daha önceki geçmiş yıllarda hakkı en çok yenen, en çok haksızlığa uğrayan, şampiyonlukları elinden alınmış kulüplerden biridir Adana Demirspor.. 

Bu sezon da son 12 hafta Adana Demirspor takımı mükemmel futbol oynamış, şampiyonluğa oynayan rakiplerini eze eze gol yemeden yenmiş ve şampiyonluğu fazlasıyla hak etmiştir.. 

Bugün ortalığı karıştırmak isteyen namussuzlar; 3-4 hafta önce yine aynı namertliği yapmaya çalışanlardır.. 10 puan öndeyken defalarca puan kaybedenler, bu şehrin diğer takımının bazı taraftarları ve diğerleri; 

Haddinizi bilin, adam olun.. Adana Demirspor'un şanlı mazisi, şerefi,onuru ve Adana Demirspor taraftarının gücü karşısında ezilirsiniz.. Hele ki bazı resimli paylaşımlar görüyoruz, ARMA ya hakaretin affı olmaz.. 

Yumruğumuzla, yüreğimizle ve tüm gücümüzle Başkanımızın ve Armamızın dimdik yanındayız.. 

Sen de SUSMA Adana Demirsporlu, gardını al ve namussuzla savaş.. 

Saygılarımızla ŞİMŞEKLER GRUBU



Daha yeni Daha eski
Google News