Basında Ön Plana Çıkan Transfer İddiaları


Basında öne çıkan günün transfer iddiaları şu şekildedir.

1
Harun Tekin Adana Demirspor'da. Mavi Lacivertliler deneyimli kaleci ile anlaşmaya vardı. (A Spor)


2
Rosier'in menajeri Beşiktaş için İstanbul'da | Siyah-beyazlılar oyuncuyu zorunlu satın alma ile kiralamayı hedefliyor. (A Spor)


3
Aaron Boupendza ara transferde Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Galatasaray'da başkan adayları seçilmeleri halinde Gabonlu golcüyü sarı-kırmızılı takıma kazandırmak istiyor. (Fanatik)


4
Yaptığı açıklamada fırsat transferleri vurgusu yapan Ali Koç, Marcelo'yu gündemde tutuyor. Marcelo, Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanırken Fenerbahçe yıldız sol bek için şartları zorlayacak. (Fanatik)


5
Galatasaray'ın sözleşme uzattığı Marcao için Ukrayna devi Shakhtar Donetsk devrede. Shakhtar'ın 25 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi. (Akşam)


6
Galatasaray'da Fatih Terim'in sözleşmesi bitti. 19 Haziran'da seçim var ancak sezonun erken açılacak olması nedeniyle Abdurrahim Albayrak, Okan Buruk ile görüşerek başarılı teknik adamdan takımın başına geçmesini istedi. (Fotomaç)


7
Lille Başkanı Olivier Letang'ın Fatih Terim'i arayacağı iddia edildi. Lille'de listede yer alan Fatih Terim için Yunan ekibi Panathinaikos da devrede. (Fotomaç)


8
Başkan Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Alman ya da Portekizli olacağını söyledi. Sarı-lacivertli ekipte öne çıkan isimler Ralf Rangnick, Andre Villas-Boas, Jürgen Klinsmann, Marco Silva ve Bruno Labbadia. (Hürriyet)


9
Alexander Sörloth için Leipzig ile müzakere eden Trabzonspor, Galatasaray'daki kiralık sözleşmesi sona eren Marcelo Saracchi için de Alman ekibini yokladı. Fırtına, oyuncunun 6 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu hakkında görüşüyor. (Sözcü)


10
31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren Fatih Terim'in Galatasaray ile bağları resmen koptu. Ancak Terim yardımcıları Necati Ateş ve Selçuk İnan'a program verdi. Aslan 15 Haziran'da iş başı yapacak. (Takvim)


11
Fenerbahçe yönetimi ara transferde kadrosuna kattığı Macar stoper Attila Szalai için 25 milyon euro talep ediyor. (Takvim)


12
Galatasaray'da bazı oyuncuların geleceği Terim'in geleceğine bağlı. Deneyimli teknik adam kalırsa Onyekuru, Gedson ve Halil Dervişoğlu'nun durumları Terim'e bağlı olacak. Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'ın durumları ise belirsiz. (Türkiye)


13
Beşiktaş ezeli rakiplerinin de gündeminde yer alan Fatih Karagümrük'ün stoperi Fatih Kuruçuk için harekete geçti. (Sabah)

Daha yeni Daha eski
Google News