2021-2022 Sezonu Kombine Biletler Satışa Çıkıyor


Adana Demirspor Kulübü kombine bilet fiyatlarıyla ilgili resmi açıklama yaptı. Federasyonun belirlediği %50 taraftarın alınması sonucunda tribünlere en fazla 16500 taraftar alınabilecek. Deplasman tribünününde 1500 olduğunu kabul edersek, maçlara en fazla 15000 Adana Demirspor taraftarı girebilecek.


2021-2022 SEZONU KOMBİNE BİLET FİYATLARI HAKKINDA

Değerli Adana Demirspor taraftarları, 2021-2022 Süper Lig sezonu kombine bile fiyatlarımızı belirledik. Fiyatlarımızı, takımımızın yapmış olduğu Avrupa standartlarındaki transferler, Süper Lig kombine bilet ortalamaları ve taraftar gücümüzü baz alarak belirlemeye çalıştık. Önümüzdeki sezon için tüm taraftarlarımızı, bilet fiyatlarına oranla çok daha uygun bir seviyede tutmaya gayret ettiğimiz kombinelerimizi almaya davet ediyoruz. (Bilet fiyatlarımız kombine ortalamasının en az 1,5 katı olacaktır.) Kombine almanın avantajını kaçırmayın.

NOT 1: Bayan ve öğrencilere kombinelerde   indirim uygulanacaktır. Bayan ve öğrenci indirimi yalnızca gişelerden alımlarda (5 Ocak Stadyumu gişelerinden) ve güncel Öğrenci Belgesi ibrazı ile mümkün olacaktır. (Öğrenci Belgesi Passolig'de kalacaktır.) Bayan ve öğrenci indirimi yapılan kombine sahipleri maç biletlerini başka kişilere transfer edemeyecektir. 

NOT 2: Kombine satışlarımız pazartesi gününden itibaren www.passo.com.tr üzerinden, bayramdan sonra da Passolig gişelerinden (5 Ocak Stadyumu gişelerinden) satışa sunulacaktır. Passolig yenileme, yeni passolig çıkarma işlemleri 5 Ocak Stadyumu gişelerinde başlamıştır.

NOT 3: Passolig'e ödenen 60-75 TL + KDV kombine hizmet bedeli, her maç için de turnike hizmet bedeli 5,06 TL, ortalama 20 maç için 100 TL bedel kulüp tarafından ödenecek olup, satışta yansıtılmayacaktır.

NOT 4:1 kişi en fazla 2 bilet ve kombine alabilecektir.

NOT 5: Kombine sahibi yıl içinde en fazla 6 defa bilet transferi yapabilecektir.

NOT 6: Kombine sahibi arzu ederse gelmediği maçları kulübe transfer yapabilecektir.

NOT 7: Herkes kendi aldığı kombine ve bilet numarasına göre oturmak zorundadır.

Dilek ve temennimiz,

küfürden ve kavgadan uzak, centilmenlik çerçevesinde son dakikaya kadar destek verilen bir sezon dileriz.

ADANA DEMİRSPOR KULÜBÜ
Daha yeni Daha eski
Google News