Younes Belhanda "Kanımda Adana Demirspor'un renklerini taşıyorum"



Adana Demirspor'umuzun yeni transferlerinden Younes Belhanda yayıncı kuruluşa özel röportaj verdi.

Belhanda "Türkiye benim için çok fazla şey ifade ediyor. Oğlum burada doğdu, buranın iklimi ve insanlarını çok seviyorum.

3-4 ay önce antrenman yapmayı bırakmak zorunda kaldım. Futbol oynayabilmek için tanıdığım bir fizik kondisyonerle görüştüm ve gerek salon da gerek saha da her gün idman yaptım.

Kendimi iyi hissediyorum. Herhangi bir maça çıkmayalı neredeyse 3 aydan fazla oldu. Futbolu çok özledim.

Türkiye'de ki taraftarlar fanatik diyebilirim. Futbolu yüzde 200 futbolla yaşıyorlar. Sahaya çıktığın zaman oynadığın yerden daha üstün olduğunu gösteren bir şevk var. Avrupa'da da taraftar var ama buradaki taraftar her zaman yanında olduğunu hissettiriyor. Türkiye'ye gelmeden bunu bilmiyordum ama gelip görünce bunu anlıyorsun.

Uzun süre sonra taraftarları stadda görmek beni çok mutlu edecektir.

Eğer antrenör bana 8 numara görevi verirse 8 numara görevinde oynarım. Sırtımda 10 numara olması bir şey değiştirmez. Bunlar sadece forma numaraları.

İlk olarak başkanla tanıştım, kendisinin sıcak kanlı yaklaşımını anında hissettim. Sunulan proje bana çok uyuyordu. Normalde 1 hafta düşünülür ama ben 2 günde ikna oldum. Sunulan proje , yeni stadyum, yeni tesislerden bahsedildi. Bu proje benim ilgimi çekti ve imzalar atıldı.

Kesinlikle tutkulu taraftar. Onların hakkında çok şey duydum. Stadyumda onların karşısında oynamayı iple çekiyorum.



Şu anda Adana Demirspor'un renkleri için mücadele ediyorum. Artık yeni renklere bağlıyorum. Kanımda Adana Demirspor'un renklerini taşıyorum. Oynadığımız her maçı kazanmak için çıkacağız. Başarılara bir limit yoktur. Yeterince rekabetçi oynuyorsan başarı limiti olmamalıdır.

Adana Demirspor'a imza attığım için çok mutluyum. Taraftarlarımızla bir an önce kavuşmak istiyoruz. Hazırlık maçlarında da birlikte olacağız. Umarım her şey çok güzel geçecek." dedi.


Daha yeni Daha eski
Google News