Hazırlık Maçında Kendini Gösterenler

Adana Demirspor'un yeni transferi Brit Assombalonga dün akşam oynanan maçta 62. Dakikada oyuna girmiş ve 2 dakika sonrada golü yazmıştı.

Oyunda kaldığı süre içerisinde de rakip defansı yıpratan Kongolu forvet Assombalonga dün aksam oynanan müsabakanın iyilerindendi.

Defansta Tayyip ve Rassoul göz doldururken, kaptan Gökhan İnler tatlı sert futbolu ile ortasahada kimseye pabuç bırakmadı diyebiliriz.

Norveçli Svensson 75 dakika sahada iyi mücadele etti ve ofansif katkıları takıma ivme kazandırdı.

Akintola bire birde ve çizgide harikalar yaratabilen bir oyuncu ancak bu maçta beklentilerimizin altında kaldı. Kötü diyemeyiz ancak iyi de değildi. 

Balotelli ise rakip Beşiktaş'ın sert defansif markajından kurtulamadı ve sahada 1 şutu dısında bir varlık gösteremedi. Hakemle girdiği diyologlardan Samet Aybaba bile bizce rahatsız oldu ve oyundan aldı. Motivasyon eksikliği üst düzeyde izlenimi verdi. Ondan çok seyler bekliyoruz.

Netice itibariyle bir hazırlık maçı idi ve kalecimiz Ferhat ve Rassoul haricinde tüm oyuncular belli dakikalardan itibaren sahada görev aldı. Samet Aybaba faktörü ile sahada daha üretken bir takım ilerleyen haftalarda bizleri bekliyor gibi görünüyor.

Daha yeni Daha eski
Google News