Sergen Yalçın Maçın Ardından Balotelli'ye Serzenişte Bulundu

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yalçın, "Bizim adımıza talihsiz bir gece öncelikle onu söyleyeyim geçen maç Bu maç çok enteresan oyunlar oynuyoruz. özellikle oyunun ikinci bölümünde 60 dan sonra inanılmaz bir düşüş ve mental sorunlar saha içerisindeki maalesef ardarda goller yememize sebep oldu. Oyuncuların konsantrasyonları, performansı ile yani daha sağlam durmaları gerekiyordu daha net olmaları gerekiyordu. Bu oyun tarzı almaya gelecek bir oyun değil bugün onu oyuncularla zaten konuştuk yani. Bu oyun çok ciddiye alması gereken sert bir oyun diyorum çok daha konsantre olmamız lazım. Çok daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor skoru korumak için ve oyunu kazanmak için maalesef bugün bunu beceremedik.  

Ama böyle şeyler sezon içerisinde çok olur. Bazen başımıza bu tür şeyler gelebiliyor 
 o yüzden Bu maçtan çıkarmamız gereken dersler var. 

Balotelli için,  bilmiyorum hoca sarı kart verdi yani ilk defa görüyorum bir oyuncunun rakip teknik direktörü böyle bir hareket yaptığını hiç şahit olmadım. Yani oyuncularında da şahit olmadım ilk defa görüyorum böyle bir şeyi bakayım sarı kartla cezalandırdı bilmiyorum cezası kararı nedir onu çok bilemeyeceğim ama yani bir futbolcuya yanındaki teknik direktöre düşük olacağını yapmaması gereken bir hareket çünkü öyle Balotelli benim muhatabım değil ben teknik direktörün okuyucu ve benimle hiçbir temas yok benimle hiçbir alakası yok yani seni hiçbir zaman konuşmadım görüşmedim  neden bana böyle bir hareket yaptı bilmiyorum...

Bir geçen sezon ise gelemedi diye niye kafasında ne kurduysa onu bilemiyorum artık ama gerçekten üzücü bir durum yani çok onu söyleyeyim gereken benim adıma üzücü bir durum yok kendi adına  seviyesine belli etmiş Oldu yazık yazık oldu biraz kendisi için.
Daha yeni Daha eski
Google News