Montella "Belhanda için biraz sabırlı olmak lazım"



Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, geçen hafta oynadıkları ve mağlubiyetle sonuçlanan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçını ders çıkararak geride bıraktıklarını belirtti. Son dönemde eleştirilere maruz kalan Belhanda hakkında da konuşan Montella 'Çok büyük bir yeteneğe sahip. En iyi yerlere geleceğine eminim. Biraz sabırlı olmak lazım' dedi.


Süper Lig'de oynadıkları en son maçta Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a kendi evinde 2-0 yenilen Adana Demirspor'da Sivasspor maçının hazırlıkları sürüyor. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan mavi-lacivertli ekibin İtalyan hocası Vincenzo Montella, son karşılaşmada gelen yenilginin kendilerini çok üzdüğünü fakat sahada çok da kötü bir Adana Demirspor olmadığını söyledi. Mağlubiyeti geride bırakıp gereken dersleri çıkardıklarını ifade eden Montella 'Bir sonraki maça odaklanmalıyız. Pazar gününki maç bizi motive ediyor. Uzun zamandır aynı hocayla çalışan ve Avrupa Ligi gören bir takım. İyi bir meydan okuma olarak görüyoruz' dedi.




'BELHANDA ÇOK BÜYÜK BİR YETENEK'

Son dönemde taraftarlar tarafından eleştiriler alan Belhanda hakkında da konuşan Montella, ona karşı biraz sabırlı olunması gerektiğini belirterek 'Uzun zamandır dışardaydı. Çok büyük bir yeteneğe sahip. Daha iyi performans vermek için çalışıyor. En iyi yerlere geleceğine eminim' diye konuştu.

Daha yeni Daha eski
Google News