Onlar "Şehri Terk Edin" Demislerdi... Yiğitlik Adana'dan Geldi

2016 yılında Malatya Valiliği Adana Demirspor’un play-off oynayacağı Elazığspor maçı öncesi kamp programını güvenlik gerekçesiyle iptal etmiş, Adana Demirspor kafilesi daha sonra valilik tarafından şehirden çıkartılmıştı.

Bu olayla birlikte...

MALATYASPOR TARAFTAR DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA

Adana Demirspor kafilesinin Elazığ’a doğru yola çıkmasının ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, “Adana Demir takımının Malatya’da konaklamaması ve Yeni Malatyaspor tesislerinin kullanılmamasıyla ilgili zaten dün düşüncelerimizi dile getirmiştik. Yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için sağduyulu bir karar alan İl Spor Güvenlik Kurulu’muza ve bu süreçte tek yumruk olan büyük Malatyaspor taraftarına teşekkür ediyorum” demişti..


Yıllar geçti ve devran döndü...

Bizim takımı şehrinde istemeyen, play off öncesinde takımımızı apar topar şehirden kovan camia ile Süperlig'de karşılaştık..

Ve bugün Malatyaspor resmi hesabı aşağıdaki yazıyı paylaştı..
"Yarın oynayacağımız Adana Demirspor maçı öncesi antrenman için tesislerini kulübümüze açan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak’a, Yönetim Kurulu üyelerine ve personellerine teşekkür ederiz."


Bizde şu sözü ekleyelim...

Kötülüğe kötülükle karşılık vermek çok kolaydır. Asıl yiğitlik, kötülüğe iyilikle karşılık vermektir.” • Sadi Şirazi

Daha yeni Daha eski
Google News