Son Saniyeye Kadar Mücadele

Süper Ligde iki maçtır galip gelemeyen Sivasspor, Adana Demirspor karşısında 90+4'e 1-0 önde girdi ancak 90+7'de Balotelli'nin penaltısıyla maç 1-1 sona erdi. 

İkinci yarısı çok gergin geçen maçta toplam 10 kart çıktı ve iki takımdan birer futbolcu oyun dışında kaldı.

Dengede bir maç gibi başlayan müsabakada Sivasspor daha kontrollü oynadı ancak hücum pozisyonlarında Adana Demirspor'un gerisinde kaldı. Kalemize çektiği ilk şut ise malesef yine kalecimiz Ferhat'ın hatası sebebiyle gol oldu. 

Maç boyunca rakip kaleye 12 şut atan Adana Demirspor, bu şutların 3'ünde kaleyi buldu. Maçın ikinci yarısında oyuncu değişiklikleri yapan Montella, Assombalonga'yı sahaya sürdü. Kulübede kalmayı sorun etmeyen Kongolu forvet maçın son saniyelerinde cezasahasında 2 rakip oyuncu tarafından yere düşürüldü. İlk etapta penaltı çalamayan hakem Bahattin Şimşek, VAR'dan gelen uyarı ile maçı durdurarak penaltı noktasını gösterdi. Usta isim Balotelli ise ters köşe ile skoru eşitledi. 

Maçın bitmesine saniyeler kala ise yukarıdaki fotoda yer alan top kapma mücadelesi başladı. Adana Demirspor'lu oyuncular topu bir an önce oyuna sokmak için kaleciden topu kapmaya çalıştılar.


PES ETMİYORUZ

Adana Demirspor bu sezon geriye düştüğü 3 deplasman maçında da geri dönüş yaparak maça ortak olmayı başarmıştı.

Kayserispor 1-1 Adana Demirspor

Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor

Sivasspor 1-1 Adana Demirspor


Daha yeni Daha eski
Google News