Abdullah Avcı "Adana Demirspor’la yine bir final maçına çıkacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada gelecek hafta final niteliğinde bir maça çıkacaklarını belirtti.

Avcı yaptığı açıklamada, "Bir haftayı daha geride bıraktık. Kupa kazanmadık, hiçbir şey kazanmadık. Sadece üç puan kazandık. Cumartesi günü Adana Demirspor’la yine bir final maçına çıkacağız. Taraftarlarımızı sabırlı, sakin olmaya destek vermeye, savunmayı ve hücumu bizle beraber yapmaya davet ediyorum. Taraftarımız bugün burada değildiler ama enerjileri vardı. Desteklerini gönülden desteklerini vereceklerine inanıyorum. 2-0’lık skor tabii ki iki sıfır önemli ama oyuncularım çalıştıklarımızı santim santim uygulamaya çalıştı. Benim için daha değerli. Bu yolda hızlı adımlar atmak önemli. 14’üncü hafta bitti ve bir maç daha kazandık. Rekorlar diyorlar ama inanın hiçbir tarafına bakmıyorum. Her hafta kazandığımız maçlara bakıyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Avcı, şimdiden Adana Demirspor maçını düşündüklerini söylerken, "14’üncü haftada iyi olacağımızın planını yapmıştım. Geçen sene hem devre arasında, hem lig sonunda çalıştık ve transferleri erkenden yaptık. Ama 14’üncü haftada bu kadar puanı kimse beklemiyordu. Ama benim için önemli olan bu değil. Şimdiden Adana Demirspor maçına hazırlanacağız. Artık çözümler ne, karşılamalar ne? Adana Demirspor şu anda benim için ne öncesidir ne de sonrasıdır. Oyuncuyla konuşurken belki de bir mesaj verme durumuydu bu fotoğraf. Trabzon her zaman yarışmış, zaman zaman kırılmalar küsmeler olmuş, hissiyatları büyük olan şehir. Bu camiada büyük işler yapacağımızı düşünüyorum. O odada Trabzonspor’un tarihi de var. Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Şenol Güneş’in fotoğrafları var. Şampiyonluk yaşayan kadrolar var. Umarım o boş çerçeveyi bu sene doldururuz" şeklinde konuştu.
Daha yeni Daha eski
Google News