İstanbul Başakşehir - Adana Demirspor | Maç Önü




Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında bugün saat 20:00'de deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Ligde 4. galibiyetini almak isteyen Adana Demirspor, son 2 müsabakada da galip gelemedi. Yeni Malatyaspor maçında 2-0 mağlup olan Adana Demirspor, Sivas deplasmanından 90+7'de gelen golle  beraberliği yakalamıştı. Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı ilk maçta Beşiktaş'ı, ikinci maçta da deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'u mağlup eden turuncu-lacivertli ekip, üst üste üçüncü galibiyetini almayı hedefliyor.

Adana Demirspor'da David Akintola Kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak. Jonas Svensson ve Balotelli ise 3 sarı kartla ceza sınırında yer alıyorlar. Başakşehir'de ise cezalı oyuncu yer almıyor


  • Bu karşılaşma öncesinde Medipol Başakşehir'in 12, Adana Demirspor'un ise 13 puanı bulunuyor.
  • Adana Demirspor'u konuk ettiği beş resmi maçı da kazanan İstanbul Başakşehir, bu karşılaşmalarda attığı 14 gole karşılık kalesinde sadece iki gol gördü.
  • Adana Demirspor'un kulüp tarihinde mağlup edemediği takımlar arasında en fazla resmi maçta karşılaştığı rakibi İstanbul Başakşehir (3B 7M).
  • Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan İstanbul Başakşehir, aynı sayıda galibiyeti daha önceki 18 iç saha karşılaşmasında almıştı (3G 7B 8M).

Daha yeni Daha eski
Google News