Drone Çekimleri Nasıl Yapılır?

 



Kurumsallığını yansıtmak isteyen ve göz alıcı fotoğraf ve videoları daha net bakış açısı ile göstermek isteyen firma ve organizasyonlar drone çekimleri tercih ediyor. Gelişen teknoloji ile yeni bir alan olan ve drone çekimi yapan firmaların arttığı ülkemizde profesyonel drone pilotları da yetişmeye başladı.

Firma bünyemizde yer alan uzman pilotlarımız ile gelen drone çekimleri taleplerine en uygun fiyat ve en kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz. Gayrimenkul ve film sektörünün yanı sıra reklam filmlerinde de drone çekimleri tercih edilmeye başlandı. Drone çekimi İstanbul’un yanı sıra ülkenin dört bir tarafında hemen her gün deklanşöre uzaktan basılıyor ve kayıtlar başlıyor.  Drone çekimi yapan firmalar müşterilerden gelen istekleri en kısa sürede temin etmeye çalışırken firmamız da alanında yetkin çalışma arkadaşlarımızla kaliteyi uygun fiyata vermeye devam ediyor.

 

Sizden gelecek veya bizim de katkımızla oluşan senaryoya bağlı kalarak yapılan drone çekimleri bitince bu seferde montaj ve kurgu işlemleri devam ediyor. Gayrimenkul drone çekimleri ise evin veya söz konusu gayrimenkul ’ün çevresi görünüşü ön planda sunulurken, organizasyon ve düğün anlarınızı ölümsüzleştirmek için en iyi görüntüyü yakalıyoruz.

Drone çekimi İstanbul denilince firmamızın adını görmeniz kesinlikle bir tesadüf değildir. https://www.droneilecekim.com/ sitemizden talep formu doldurabilir veya +90 546 727 50 41 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizi dinlemek ve sizinle çalışmaktan keyif alacağımızdan eminiz.

Daha yeni Daha eski
Google News