Mavi Şimşekler Deplasmanda Alanyaspor'u Çarptı

Adana Demirspor Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Maçın 26. dakikasında Yunus Akgün'ün ortaya yerden çıkarttığı pasa nefis vuran Vargas skoru 1-0 yaptı. Bu golün ardından ataklarını arttıran Alanyaspor 30. dakikada Diedhio'nun ayağından skoru eşitledi. 1-1

43. dakikada kullanılan korner atışında Vargas topu adrese teslim Balotelli'nin kafasına attı. Balotelli bu fırsatı kaçırmadı ve skoru 2-1 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da topa ve sahaya hakim olan taraf Adana Demirspor'du. Alanyaspor'un kaptırdığı bir topa hareketlenen Balotelli Yunus'a harika bir pas attı. Yunus bekletmeden  Bjarnason'u gördü ve İzlandalı tecrübeli oyuncu Adana Demirspor formasıyla bu sezonki 4. golünü de atmış oldu. (2 gol ZTK)

Bülent Korkmaz yönetimindeki Alanyaspor geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor karşısında 6 golle galibiyet almıştı ancak kendi evinde Adana Demirspor'a çarpıldı. Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella , oyuna müehaleleri ve yaptığı değişiklikler ile takımı 90 dakika diri tuttu. 

Bu galibiyetle Adana Demirspor puanını 26'ya çıkartıp, maç fazlasıyla 7. sıraya yükseldi.

Daha yeni Daha eski
Google News