Veri Kurtarma Merkezi Nedir? Nelerden Veri Kurtarılır?

 


Harddisk veri kurtarma son derece profesyonellik gerektiren bir iştir. Acemice veya bilinçsiz müdahale sonucu verilerin kurtarma oranı daha da düşebileceğinden, tıpkı acile gelen bir vaka gibi davranılması gerekiyor. Verilerin kurtarılması bizim işimizdir.

 

Hangi Durumlarda veri kurtarma merkezine gelmelisiniz?

 

Bilgisayarınıza yanlışlıkla dökülen su, çay, kola ve bunun gibi sıvılar elektronik kartlara zarar verir. Bu tip durumlarda verileriniz tehlike altındadır ve geri döndürülemez boyutlarda  hasar görebilir. Bu tip durumlarda bile  veri kurtarma merkezi olarak profesyonelce ve hassasiyetle çalışmakta ve kaybınızın olmaması için tüm ekip ve donanımlarımızla mücadele etmekteyiz. Bu tip durumlarda vakit kaybetmeden ve en önemlisi yetkisiz ve acemi müdahalelerden sakınarak diskleri bize ulaştırmalısınız.

 

Laboratuvar ortamında müdahale ettiğimiz Veri Kurtarma  işlemlerinin %99’unda başarı sağlamaktayız ve bu noktada Türkiye’de adımızı haklı bir gurur ile duyurmaktayız. Hasarlı diskinizi , veri kurtarma talep formunu doldurduktan sonra anlaşmalı kargo ile tarafımıza ücretsiz gönderebilirsiniz.

 

 

Nelerden Veri Kurtarmaktayız?

 

Harddisk veri kurtarma

Cep Telefonu veri kurtarma

Sunucu Server Veri Kurtarma

Raid veri kurtarma

SSD veri kurtarma

Sas disk veri kurtarma

Qnap veri kurtarma

Nas veri kurtarma

 

Türkiye’de adından sıklıkla bahsedilen veri kurtarma merkezimizde alanında sertifikalı ve tecrübeli personellerimiz yer almaktadır.  Neler yaptığımıza dair daha fazla bilgi almak için ve iletişim için https://database.com.tr/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Harddisk veri kurtarma Veri Kurtarma veri kurtarma merkezi
Daha yeni Daha eski
Google News