Çocuklar da Stadlara Alınmalı!


Spor Toto Süper Lig'e 26 yıl sonra yeniden çıkarak taraftarıyla adından söz ettiren Adana Demirspor kadın taraftarlarıyla da dikkat çekiyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kadın taraftarlara daha uygun fiyatta biletler vererek destek olurken. Binlerce Passolig sahibi kadın taraftarı bulunan mavi-lacivertlilerde her geçen hafta kadın taraftar sayısı artıyor. Ligin her haftasında takım kadar verdikleri mücadeleyle taraftarlar renkli görüntülere sahne oluyor. Adana'nın yanı sıra çevre illerden de gelerek takıma destek veren taraftarlar arasında kadınların da fazla olması tribünde renkli görüntüler oluşturuyor.



ÇOCUKLAR STADA ALINMIYOR!

Adana Demirspor tribünlerinin ve aslında tüm dünya tribünlerinin kemiğini oluşturan Babadan oğluna/kızına sevda protokolü korona virüs sebebiyle büyük sekteye uğradı. Şu an stadlarda olan hemen her taraftar ilk kez babasıyla stada gelmiş ve o sevdayı işlemişti. Şu an da yürürlükte olan yasaklar ise bir nesili kaybetmek üzere olduğumuzu gösteriyor.

TFF açıkladığı duyuruda 12 yaş altındaki çocukların stada alınmaması durumu ise stada giriş sayısını büyük oranda azalttı. Evli ve çocuk sahibi olanlar malesef stada tek geliyor veya çocuğuyla evde izlemeyi tercih edebiliyor. Sinema, Tiyatro ve bunun gibi toplu gösterilerde yaş kısıtlaması olmazken stadlardaki bu kısıtlamayı anlamak pek mümkün değil.


Daha yeni Daha eski
Google News