Laptop Anakart Tamiri Yapılır mı?

 


Laptop Anakart Tamiri Yapılır mı?

 

Laptop anakart birimleri çoğu zaman laptop ve notebook ürünlerinde sıkça arızalanan ünitelerin önderlik yapar. Mainboard olarak da malum dizüstü bilgisayar anakart sorunları ergonomik bir halde problemi çözmek ve maliyeti düşürmek için gidilen bir onarım ve onarım bakım yoludur. Laptop anakartları oldukca duyarlı yapıyla üretilmiş olup, küçücük sarsıntılar da arıza çıkarması söz mevzusu olan ve duyarlı kullanılması ihtiyaç duyulan ürünlerdir. Laptop anakart tamiri aslına bakarsak data birikimi olduğu müddetçe kolay bir işlem olup, müdahale görmemiş ürünlerin onarımı %90 oranındadır.

 

Laptop Anakartı Niçin Bozulur?

 

Laptop ve notebook ürünlerinde sıvı teması haricinde anakart arızaları çoğu zaman aşırı ısınmadan meydana gelmektedir. Bu ısınma neticesinde anakart zarar görür, belirli entegreler başta olmak suretiyle tüm donanım zarar verir. Dolayısıyla anakart ısınması ve arıza çıkma olasılığı yaygın olan bir durumdur. Bazı kullanıcılar onarım ve teknik servis işleri ile uğraşmaktansa laptop bilgisayarı elinden çıkarıp yeni bir bilgisayar alma yoluna gitmektedir. Ancak Karabağlar bilgisayar tamircisi İzmirTech Bilgisayar olarak  bu sorun öncesinde de bize başvurabilirsiniz. Cihazınızın ömrünü uzatabilir, gerekli tamir işlemini uygulayabiliriz. Bu tip sıkıntılı durumu ortadan kaldırmak için İzmir Karabağlar civarında iseniz bizim bilgisayar tamir hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

 

Biz kesinlikle bu yolu tavsiye etmiyoruz. Garantili bir laptop onarımı daima iş görmektedir. Eğer laptop ürününüz anakart arızası çıkarttı ise kesinlikle hurdaya ayırmayın. Ilk olarak bir onarım yolunu seçin ve görün. Bu konuda https://www.izmirbil.com size yardımcı olabilir. Eğer hakkaten onarım olma olasılığı yok ise İzmitTech size bu konuda detaylı bilgi verebilir ve alternatif yolları size bildirir.


Daha yeni Daha eski
Google News