NEDEN SMS ONAY HİZMETİ KULLANMALIYIZ?


 

Gelişen teknoloji ve buna bağlı hizmetlerde önemli hızlar yapılmaya devam edilirken birde kişisel verilerimizi korumaya çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Pizza alırken bile istenilen isim soy isim adres telefon kayıtları bizlere daha satın aldığımız pizzayı yerken bile reklam, adres tespiti ve bölgesel müşteri portfüyü olarak geri dönüyor.

Marketing çalışmaları sayesinde ne gizliliğimiz ne de huzurumuz kalıyor. Bu noktada telefon gizliliği de büyük önem sağlayan etkenlerin başında geliyor. Gecenin bir yarısı gelen sms’lerle hayatı işkenceye dönen birçok insan var. Sms onay sistemi sayesinde bu tip kişisel tehditlerin önüne geçebiliyoruz. Sadece bir pizza ısmarlamak veya bir sosyal medya hesabı açmak için gerekli kılınan sms onay servisi sayesinde daha yaşanabilir şekle bürünüyor.

SMS ONAY SERVİSİ NE İŞE YARAR?

Adından da anlaşılacağı üzere sms onay servisi internet sitemizin hizmetidir. Sosyal medya, mail sistemleri veya internet üzerinden verilen tek seferlik alışveriş sistemlerinde kullanabileceğiniz sms onay  servisi sayesinde artık daha güvende ve özel sayılırsınız. Telefon numaralarınız marketing sistemlerinin bir satır verisi olmaktan çıkıp sadece size özel kalır.

Whatsupp , Telegram, Yemek Sepeti, Twitter, Facebook, Viber gibi yirminin üzerinde uygulama ve web sitesi için kullanabileceğiniz Sms Onay servisi şimdi kullanıma açık durumdadır. Tek yapmanız gereken, https://smsonaya.com sitemize basit bir kayıt formu ile kaydolmak ve sms onay servislerimizi hızlı bir şekilde kullanmak olacaktır.

Daha yeni Daha eski
Google News