Sms Onay Servisi


 

RİSK ALMA SMS ONAY SERVİSİNİ KULLAN

Gelişen internet sektörü ve buna bağlı olarak yazılan yeni uygulama ve internet yazılımları karşımıza sosyal medya uygulamaları, e-ticaret siteleri ve bunun gibi tercihler olarak çıkıyor. Bu yeni sistemleri kullanmamak bize vakit ve nakit olarak çok şey kaybettirebilir. Peki ne yapacağız?

Kişisel verilerimizi saklamak, göstermemek için daha nereye kaçabiliriz ki? Hemen her gün internet sitelerinden veya indirdiğimiz uygulamalardan formlar dolduruyor telefon numaramızı onaylamak için istiyorlar. Telefon numaramızı verdiğimizde de bize bir sms geliyor ve uygulama veya internet sitesinin bizi kabul ettiğini gösteren sms onay geliyor.

Buraya kadar her şey kabul  diyorsanız ne yazık ki kişisel verilerinizi kolaylıkla kaptırdınız demektir. Verdiğiniz telefon numarası marketing çalışmalarında, siyaset, reklam, pazarlama adına bir çok mecrada kullanılmayacağının garantisini verebilen maalesef yok.

 

80 ÜLKE MOBİL ONAY HİZMETİ

Tam bu noktada ne yapmalıyım? Diyorsanız tamda bu iş için geliştirilmiş bir sms onay servisi bulunuyor. Sms onay almak için şahsi telefon numaranızı vermek yerine sms onay sitesinden sanal telefon numarası alarak basitçe sms onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. İstediğiniz sosyal medya uygulamasında 80 ülkeden mobil onay kodunuzu https://smsonayial.com ile 0,30 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey işlem servis seçmek ve saniyeler içinde kodunuz ulaşmış olacak. Ödeme otomatik olarak bakiyenizden düşecek. Üstelik kod gelmeden iptal edilen servislerden ücret tahsil edilmeyeceğini site garanti ediyor. Bu kadar kolaylaştırılmış bir sms onay servisi varken neden risk alayım ki?

Daha yeni Daha eski
Google News