Adana Demirspor 0-0 Antalyaspor



Adana Demirspor ile Antalyaspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasındaki müsabaka başladığı gibi 0-0 tamamlandı ve her iki ekipte haftayı 1'er puanla kapattı

Adana Demirspor takım halinde rakip sahada varlık gösterse de son paslarda etkisizdi. Yavan geçen ve her iki tarafında 1'er puana razı geldiği oyun golsüz tamamlandı.

Oyuncu değişikliikleri;

68' Alper Uludağ - Kaan Kanak

68' Belhanda - Assombaonga

76' Gökhan İnler - Stamboili

86' Vargas - Bjarnason

86' Yunus -Akintola



MONTELLA ÇOK İSTEDİ AMA OLMADI

Teknik direktör Montella oyuna 68. dakikada müdahale etse de, oyuna girenlerin çıkanlardan fazla katkısı olmayınca Adana'da gece golsüz tamamlandı.

Balotelli ilk 11'de çıktığı müsabakayı 90 dakikka sahada kalarak tamamladı. Pozisyonların içindeydi ancak etkili paslar alamadı.

Belhanda, oyunda kaldığı süre boyunca etkisizdi. Adana Demirspor onunla sahada 10 kişi görüntüsü verdi.

Yunus ve Vargas etkili oynadılar, oyunda kaldıkları sürece Adana Demirspor'un her atağında isimleri geçti. Nitekim maçın son çeyreğinde Vargas'ın vuruşunu Antalyaspor defansı çizgiden çıkarttı. Bu pozisyon maçın da en önemli pozisyonuydu.



ANTALYASPOR 1 PUAN İÇİN GELDİ

Bunun yanı sıra Antalyaspor'da pek top oynadığı görülmedi! Adana'ya  1 puan için geldikleri maçın başından bu yana bariz bir şekilde belliydi. Maç boyunca topun  olduğu her alanda kalabalıklaşarak oyunu kilitledi.



Beşiktaş maçında bir çok tribünü ceza alan Adana Demirspor taraftarı bu maça da yoğun ilgi gösterdi. Maç öncesinde maraton tribününde bu pankart yer aldı.



Daha yeni Daha eski
Google News