Adana Demirspor Gaziantep Fk'yı Ezdi Geçti

Adana Demirspor Süper Lig'in 26. Haftasında deplasmanda Gaziantepspor futbol kulübünü 3-0 mağlup etti.

Adana Demirspor sezon başından bu yana kendi sahasında hiç kaybetmeyen Gaziantep sporu kendi evinde, iki kez penaltı kaçırmasına rağmen 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

18 dakikada var Vargas'ın ortasına enfes bir şekilde kafa vuran Assambalonga skoru 0-1 yaptı.

Bu dakikadan sonra her iki takımın da önemli atakları vardı Muriç kalesinde önemli kurtarışlar yaparken Gaziantep FK kalecisi Günay da kalesinde devleşti. İlk yarı Adana Demirspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısı da çok hızlı başladı Gaziantep futbol kulübü sonuçlanmayan ataklarda bulunurken Adana Demirspor net pozisyonlara girmeye devam etti. 

56. dakikada Adana Demirspor Yunus ile penaltı vuruşu kazandı. Assombalonga bu penaltı atışından faydalanamadı Günay bu penaltıyı kurtardı.

Müsabaka boyunca oyuna pek katkı veremeyen Belhanda yerini Bjarnason'a bıraktı. Oyuna katılmasından 3 dakika sonra harika bir atak başlatan  Bjarnason önüne gelen topa sert vurdu skoru 2-0 yaptı.

81. dakikada Yunus ceza sahasında topla buluştuğunda ayağını aldığı darbe sebebiyle penaltı atışı kazandırdı. Assombalonga Bu atıştan da yararlanamadı.

Kaçan bu penaltı atışınının hemen 1 dakika sonrasında az son balon ve tekrar sahneye çıktı ve kafa vuruşuyla takımını 3-0 öne geçiren golü atmasını bildi.

Adana Demirspor puan puanını 44'e çıkararak ligde 3. Ligdeki yerini maç fazlasıyla korudu.
Daha yeni Daha eski
Google News