Futbolun Katilleri İş Başındaydı! Beşiktaş yatarak 1 puan aldı!

Süper Ligin 25.haftasında Adana'da futbol katliamı yapıldı.

Hakem Ali Şansalan, Adana Demirspor aleyhine verebileceği tüm kararları verdi. Maçın uzatma dakikalarında ise takke düştü kel göründü! Maç boyunca verdiği kararlarla maçı Adana Demirspor'a  oynatmamak için elinden geleni yapan Şansalan, maçın uzatma dakikalarında resmen eyyamcı formasını giydi.

Adana Demirspor'un 3 gol attığı müsabaka 1-1 sona erdi!

Adana Demirspor taraftarları, maça büyük ilgi gösterdi. Yeni Adana Stadı'nın 33 bin kişilik tribünleri içinde ev sahibi taraftar için ayrılan bölümlerde büyük çoğunlukla yer doldu.

Öte yandan mavi lacivertli taraftarlar maçtan önce kale arkası tribündekiler Avrupa’ya gitmeyi sembolize eden üzerinde UEFA arması ve Adana Demirspor armalı uçak bulunan büyük boy afiş açtı. Maraton tribününde de "Yaşayan efsane geri döndü" yazılı afiş ile büyük boy Adana Demirspor arması açıldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da ilk 45 kadar yüksek tempoda oynandı. Adana Demirspor topa sahip oldu, Beşiktaş geriye yaslandı, hatta bir ara yerden kalkamadılar!!. 

Adana Demirspor net pozisyonlar üretti ancak değerlendiremedi. 90+2'de Samet Akaydın kornerde topa iyi yükseldi ve ağlara gönderdi. 90+5'te Samet bir kez daha sahneye çıktı ama VAR'dan ofsayt kararı çıktı. Puanlar bölüşüldü.
Daha yeni Daha eski
Google News