Adana Demirspor Çok İstedi Ama Kazanan Sivasspor Oldu



Adana Demirspor ile Sivasspor, Süper Lig'in 29. haftasında Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi Sivasspor 3-2 kazandı.

Adana Demirspor maçı çok istedi ancak Sivasspor vermemek için direndi.  2-0'dan önce 2-2'ye getiren Mavi Lacivertliler, galibiyet golünü Balotelli ile buldular ancak VAR merkezinin tavsiyesi üzerine hakem pozisyon öncesinde Tayyip Talha Sanuç'un faul yaptığını karar verince gol iptal edildi.

Bu pozisyonun ardından 90+2'de Belhanda cezasahasında topa elle müdehale edince yine VAR merkezi penaltı kararını hakeme illetti. Hakem pozisyonu tekrar izleyince penaltı kararını doğruladı ve Sivasspor müsabakayı 3-2'ye getirdi.

Bu pozisyonun ardından mücadele daha da kora kor devam ettiyse de Adana Demirspor 3 puanı Sivasspor'a vermek zorunda kaldı.


SİVASSPOR 3 MAÇLIK KÖTÜ SERİYE SON VERDİ

Karşılaşmada Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 28, 54 ve 90+2. dakikada(p) Henrique kaydetti. Adana Demirspor'un gollerini ise 58. dakikada Stambouli ve 68. dakikada penaltıdan Balotelli kaydetti. Bu sonuçla Adana Demirspor'un ligde galibiyet hasreti 3 maça çıkarken, Sivasspor ise 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Daha yeni Daha eski
Google News