Bedava İnternet Kampanyaları Devam Ediyor

 


Bedava İnternet Kampanyaları Devam Ediyor

Okulların açılması ile birlikte 1,5 senenin arkasından öğrenciler tekrardan karşı karşıya eğitime dönüş yaparken cep telefonu operatörlerinin de parasız web kampanyaları başladı. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom okula dönüş yolunda öğrenciler için yaşamı kolaylaştıracak bedava internet kampanyalarını peş peşe duyurdu. 

Bu tip bedava internet kampanyaları vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, ekonomik olarak da cüzdanlara faydalı hale geliyor. Tabi bu duruma en çok da öğrenciler seviniyor. Bedava internet baldan tatlıdır çünkü.

Meydana getirilen açıklamalar kapsamında okullarında karşı karşıya eğitime giden öğrencilerin faturalarını kabartmadan dışarıdayken de özgürce web kullanmalarını sağlayacak fırsatlar sunuldu. 

 

Türkcell Bedava İnternet Kampanyası ile GB’larca Bedava internet dağıtıyor

Türkiye'nin ilk cep telefonu operatörü olan Turkcell parasız web kampanyaları ile ses getirmeye devam ediyor. Turkcell Sall Kazan BİP kampanyası ile parasız web dağıtırken GNC Challange TV uygulaması ile de kendisine verilen görevleri yerine getiren gençlere armağan web veriyor. Bastı Kaptı kampanyası ile her Pazartesi günü uygulama üstünden parasız web dağıtılıyor. Bu güzel kampanyaları hemen yakalamak için https://bedavainternet.info/ sitesini sıklıkla ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Daha yeni Daha eski
Google News