Hasret Bitiyor - Hatayspor ile 24. Randevu



Milli maç arasından sonra hasret sona eriyor. Adana Demirspor  saat 20:30'de deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak.

Yeni Hatay Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.Hatayspor, Süper Lig'de çıktığı 30 maçta 14 galibiyet, 5 beraberlik, 11 yenilgi sonucunda 47 puan ve averajla 7. sırada yer alıryor.

Adana Demirspor'umuz ise 48 Puanla 5.sırada yer alıyor.

24. RANDEVU

Adana Demirspor ile Hatayspor arasında oynanan 23 müsabakada Adana Demirspor 12 kez sahadan galip ayrılırken, Hatayspor ise 4 kez galip gelebildi. İki takım arasında oynanan 7 müsabaka ise beraberlikle tamamlanmıştı.

Hatay temsilcisinde kart cezalısı Ruben Ribeiro ve Onur Ergün ile sakatlığı süren Adama Traore, karşılaşmada forma giyemeyecek.İki takım arasında ligin ilk yarısında Yeni Adana Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor, 1-0 kazanmıştı.


MAÇ ÖNCESİ OPTA VERİLERİ

  • Adana Demirspor'u konuk ettiği son iki resmi maçı toplam beş gol atarak kazanan Hatayspor, daha önceki yedi karşılaşmada galibiyet alamamış ve sadece dört gol sevinci yaşamıştı (3B 4M).
  • Hatayspor ile oynadığı ilk 10 resmi maçın dokuzunu kazanan Adana Demirspor (1B), daha sonraki 10 karşılaşmanın ikisinden galip ayrılabildi (6B 2M). Adana temsilcisi, son iki galibiyetinden birini bu sezon ekiplerin Süper Lig tarihindeki ilk maçında aldı (1-0).
  • Hatayspor'un bu sezon Süper Lig'de boy gösteren takımlar arasında en fazla resmi maç mağlubiyeti aldığı iki rakibinden biri Adana Demirspor (11; diğeri Kayserispor).
  • Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan Adana Demirspor, bu sezon Trabzonspor ile birlikte üst üste iki dış saha yenilgisi almayan iki takımdan biri konumunda.
  • Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan ve bu karşılaşmalarda toplam 10 gol atan Hatayspor, en üst ligde ilk kez üst üste dört iç saha galibiyeti almak istiyor.
  • Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu yedi maçın beşini kazanan Hatayspor (2M), bu sezonki tek mağlubiyetini Adana Demirspor'a konuk olduğu karşılaşmada aldı (2G).
  • Bu sezon Süper Lig'de en fazla direkt hücum üreten iki takım Adana Demirspor (88) ve Hatayspor (75). Bu süreçte en fazla direkt atak golü atan iki ekipten biri Hatayspor (8; diğeri Alanyaspor) ancak Adana temsilcisi bu şekilde sadece bir gol bulabildi.
  • Hatayspor formasıyla çıktığı son dört Süper Lig maçında birer golde pay sahibi olan Saba Lobzhanidze (2 gol & 2 asist), Türkiye kariyerinin en uzun serisini tekrarlamak istiyor (bu sezonun ilk beş maçı).
  • Süper Lig tarihinde Adana Demirspor formasıyla bir sezonda 10+ gol atan ilk yabancı oyuncular olan Mario Balotelli (11) ve Britt Assombalonga (10), aynı zamanda Adana ekibi adına aynı sezonda çift haneli sayılara ulaşan ilk isimler konumunda.
  • Süper Lig'de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son üç maçın ikisini kazanan Ömer Erdoğan (1M), daha önceki sekiz karşılaşmadan tek galibiyet çıkarabilmişti (3B 4M).

Daha yeni Daha eski
Google News