Adana Demirspor Göztepe'yi Gole Boğdu


Adana Demirspor kendi sahasında Göztepe'yi farklı mağlup etti. Balotelli 13 golle başladığı müsabakada 5 gol atarak 18 golle gol krallığında 2. sırada yer aldı.

Sezonun en farklı skoruna imza atan Adana Demirspor'da Balotelli kelimenin tam anlamıyla gol şov yaptı. Müsabaka Adana Demirspor'un 7-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Adana Demirspor, evinde Göztepe'yi ağırladı. Müsabakanın ilk yarısı Adana Demirspor'un 5-0'lık galibiyeti ile tamamlanırken maçın ikinci yarısında 3 gol daha atıldı.

🔵 Balotelli'den Gol Şov

33,36,44,61 ve 70. dakikalarda attığı 5 golle maçın adamı olan Balotelli sezonu attığı birbirinden güzel gollerle süsledi. Diğer 2 gol ise rakibin kkendi kalesine attığı gollerle gerçekleşti. Göztepe'de Erhun ve Atakan Çankaya kendi kalesine attığı gollerle maç skorunu belirledi.

🔵Adana Demirspor Lig Hedefini Tutturdu

Sezona ilk 10 hedefiyle başlayan Adana Demirspor, 9.sırada ligi bitirerek hedefini gerçekleştirmiş oldu. Adana Demirspor bu sonuçla ligdeki puanını 55'e çıkarırken averajını da +13 yaparak sezonu kapattı


Daha yeni Daha eski
Google News