Aydın Çakay "Bu Stadın her yeri zaten Şimşekler Grubudur"



Adana Demirspor Tribün Liderlerinden sevilen ve sayılan isimlerin başında gelen Aydın Çakay yeni sezonda Güney Kale Arkası Tribünlerinde yer alacağını deklare etti.

Aydın Çakay yaptığı deklarede birlik ve bütünlüğe işaret ederek, istişarelere açık olduğunun da altını çizdi.



İşte o açıklama;

Üzüntüler içinde aldığımız kararları, siz değerli Adana Demirspor taraftarına bildiriyoruz. 

Biz de başka bir tribünde olmayı istemezdik. Yaptığımız bütün istişarelerde, her zaman birliği ve beraberliği savunduk. Biz kimseyi kırmadan ve incitmeden gidiyoruz.

Bizlere düşen, yaşadığımız güzel günleri anmak olacak. Bu bir baş kaldırı değil, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edebilmek için olması gerekendir. Birlik ve beraberlik için kapımız her zaman açık olacaktır. Her türlü istişareye ve görüşmeye hazır olacağız.

Biz herkesi seviyoruz, bunu da yazıyla değil her alanda göstereceğiz. Bizler geçeceğimiz tribünde, Adana Demirspor için ahengi bozmayacağız, her cephede herkesle omuz omuza olacağız. Buna özellikle deplasmanlar ve Adana Demirspor'umuzla ilgili bütün organizasyonlar dahildir.

Bu tribünlerde kimse dışlanamaz. Üzerinde Adana Demirspor forması olan herkes bizim gözümüzde birdir ve beraberdir. Biz sırtımızı dönmeyeceğiz. Kimseyi de arkada bırakmayacağız.

Tribünde aldığımız kararlar gereği ŞİMŞEKLER GRUBU pankartımızla, GÜNEY KALE ARKASI ALT’ta olacağız. Bu stadın her yeri zaten Şimşekler Grubu'dur.  GKA girme konusunda durumu olanlar kombine alacak, durumu olmayanlar maç günleri bilet ile giriş yapacaktır.

Bizler yine herkesin kardeşiyiz. Alınan karar doğrultusunda izlenecek en önemli yolumuz; Camianın en başında bulunan başkanımızı, kendi içimizde birbirimizi ve hepimizin en önemli değeri Adana Demirspor'umuzu üzmemek olacaktır. Çünkü birbirimizi yeteri kadar üzdük.

Bu tribünlerde herkes değerlidir. Yeni sezonda Adana Demirspor'umuza en büyük desteği GKA'dan vermeye devam edeceğiz. Tüm camiamıza saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Daha yeni Daha eski
Google News