Balotelli "Napoli benim için bir rüyaydı"



Adana Demirspor forması giyen İtalyan futbolcu Mario Balotelli, Napoli kulübü, başkan De Laurentiis ve İtalya Milli Takımı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni sezona İtalya'da hazırlanan Adana Demirspor, hazırlık maçında Napoli ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede Adana Demirspor, Napoli ile 2-2 berabere kaldı.

Adana Demirspor formasıyla penaltıdan attığı golle Napoli filelerini havalandıran Mario Balotelli, Sky Sport'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.


BALOTELLI KENDİNİ BULDU

Avrupa futbolunun asi çocuğu olarak bilinen Mario Balotelli, düşüşe geçen kariyerini Süper Lig’de Adana Demirspor’la tekrar düzeltti. Yeniden adını İtalya’da ve Avrupa’da duyurmaya başlayan Balotelli, 2021-22 sezonunda hiç de fena olmayan bir performansa imza attı. 33 resmi maçta 19 gol atıp, 6 asist yapan 31 yaşındaki futbolcu, yeniden İtalya Milli Takımı’nın geniş kadrosuna seçildi. Kariyerinde Inter, Manchester City, Milan ve Marsilya gibi önemli kulüpler olan, EURO 2012’de İtalya Milli Takımıyla adından söz ettiren, saha içindeki eşsiz yeteneği kadar saha dışında da olaylarıyla konuşulan Balotelli, Adana’yı çok sevdi.


Başta Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak olmak üzere kulüpte herkesle iyi bir iletişim yakalayan ünlü yıldız, Vincenzo Montella’nın takımın başına geçmesiyle daha da rahatladı.


"NAPOLİ BİR RÜYAYDI"

Napoli'de oynamanın kendisi için hayal olduğunu, başkan De Laurentiis yüzünden hayaline kavuşamadığını dile getiren Balotelli, "Napoli'de oynamak benim için bir rüyaydı. Forma giymek çok istemiştim. De Laurentiis'e çok saygı duyuyorum ama o beni ne yazık ki takımda hiç istemedi ve bu yüzden mavi formayı hiç giyemedim. dedi.


"HER ZAMAN SAYGI DUYACAĞIM"

İtalya Milli Takımı hakkında da konuşan Mario Balotelli, "Milli takıma dönmek mi? Bunun hakkında konuşmak istemiyorum. İtalya için iyi dileklerimi sunuyorum, onlar her şeyin en iyisini hak ediyor. Herkes bir şekilde seçimini yapıyor ve onlara her zaman saygı duyacağım." açıklamasını yaptı.

Daha yeni Daha eski
Google News