Napoli - Adana Demirspor maçı ne zaman oynanacak? Napoli - Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?



Napoli - Adana Demirspor maçı ne zaman? Adana Demirspor hazırlık maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Saat kaçta? sorularının tüm yanıtları bu haberdedir.

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Montella yönetimindeki Adana Demirspor, İtalya Serie A devi Napoli ile kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Napoli - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?


Napoli - Adana Demirspor maçı ne zaman? Adana Demirspor hazırlık maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Saat kaçta?

Napoli - Adana Demirspor maçını canlı izlemek için tıklayın...


2021-2022 sezonuna transferleri ve performansı ile damga vuran ekiplerden biri olan Adana Demirspor, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında Napoli ile karşılaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Napoli - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Montella yönetimindeki Adana Demirspor İtalya kampı çerçevesinde hazırlıklarına devam ediyor. Bu hazırlık kapsamında İtalyan takımı Napoli ile hazırlık maçı yapacak. Napoli ile Adana Demirspor arasında oynanacak müsabaka 27 Temmuz Çarşamba günü oynanacak.


NAPOLI - ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?


Napoli - Adana Demirspor maçı 27 Temmuz Çarşamba günü saat 20:30'da A Spor'da canlı yayınlanacak.


Adana Demirspor Futbolcularının Lisansları Çıkmaya Başladı

Yeni sezon için transfere devam eden Adana Demirspor, transfer edilen futbolcuların lisanslarını çıkartmaya devam ediyor. Aşağı da lisans durumunun son hali yer almaktadır.



Daha yeni Daha eski
Google News