Montella Maç Sonu Açıklaması

Adana Demirspor'un 3-2 kazandığı Giresunspor maçının ardından yayıncı kuruluşa özel açıklamalarda bulundu. Montella skordan memnun olduğunu belirterek "Çok fazla çalıştığımız bir dönemden geliyoruz ve galibiyet galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyuz. " dedi.

36 kişilik bir oyuncu kadrosu var. 

Ben her zaman hedefleri olan bir insan olduğum için yeni transferlerle ilgili başkanımızla sürekli görüşüyoruz. Onun isteği ve çabaları çok memnun edici. Çünkü baktığınızda, fırsat olduğunda yeniden kadroya transfer yapabileceğini biliyoruz.

İTALYA KAMPI BİZİM İÇİN İYİ BİR SÜREÇTİ


İtalya kampı çok çalıştığımız bir dönemdi. Ve baktığınızda seviyesi yüksek karşılaşmalarda oynadık ve iyi bir görüntü de gösterdik. Sonrasında izinli bir günümüz vardı Roma'dayken Ben de teklif ettim kulüpteki bütün herkese onlarda kabul edince çok büyük bir zevkle evimde ağırladım.



MONTELLA'DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR


Bizim taraftarlarımız zor günlerimizde bile çok şefkatli davrandılar bizi. O yüzden onlara da bu ekrandan teşekkür etmek istiyorum ve tabii ki taraftarların yeri çok çok ayrıdır. Taraftar  futbolun kalbidir.  O yüzden onların da burada olması ve her takımında bu desteği alabilmesi çok çok önemliydi.
Daha yeni Daha eski
Google News