Adana Demirspor Beşiktaş Virajını Geçemedi

Adana Demirspor, Süpeligin 16. haftasında deplasmanada Beşiktaş ile karşılaştı. İlk yarısı 1-0 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlanan müsabakanın 2. yarısında gol sesi çıkmayınca , karşılaşma Beşiktaş galibiyeti ile sonuçlandı.


Müsabakanın 14. dakikasında Masuaku'nun frikik golüyle golü bulan Beşiktaş, maç boyunca Adana Demirspor'a karşı atak bir futbol tercih etti. Adana Demirspor bulduğu fırsatları da golle sonuçlandıramayınca haftayı puansız kapattı.



Adana Demirspor'da Golcü Problemi - Fırsatlar Kaçtı

Müsabakada Belhanda ve Emre Akbaba etkisiz kalırken, Gulbrandsen kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atamadı. Maçın son bölümlerinde Onyekuru da müsait pozisyonda Mert Günok'u geçemedi. Maçın son dakikaları heyecan içerisinde iki takımında karşılıklı atakları ile sona erdi.


11. Maçlık Yenilmezlik Serisi Sonlandı

Adana Demirspor, Dünya Kupası arası öncesi maçları göz önünde bulundurulduğunda istekli, arzulu ve keyif veren oyunundan uzaklaşmış bir görüntü çizdi. Adana Demirspor bu mağlubiyet ile 11 maçlık namağlup serisini de sonlandırdı ve ligdeki 2. mağlubiyetini aldı.


Adana Demirspor Taraftarları Tribündeydi

Adana Demirspor taraftarları , Beşiktaş Vodafone Stadının kendilerine ayrılan bölümü doldurarak 90 dakika boyunca destekledi. Tezahüratları ile maçın büyük bölümünde stadı esir aldı. Bjk taraftarları ise bu anlarda ıslık çalmakla meşguldü.

Daha yeni Daha eski
Google News