Geliyoruz Yeni Baştan Oynayacağız...

Play off maçlarına kötü başlangıç yaptık. Bunu skor olarak anlayanlar çoğunlukta olacak ancak bizim asıl değerimiz olan tribünlerde kaybettik. Türkiye'nin hayranlık duyduğu , sevdiği tribünlerimizde dün yaşananların bizim için tek izahı '' Başarıya tapanların tribünde yer alması '' olacaktır.

10 yıl 2.lig b kategorisinde 1.lige , yaklaşık 18 yıl süper lige çıkamayan bir armanın peşinde sürekli büyüyen sevdamız var bizim.Bu aşka gölge düşüreceklerin aramızda ne işi var ? Bin bir türlü cefa çekelim , acılara göğüs gerelim , Türkiye'ye ders verelim , tezlere konu olalım ve bir kaç kendini bilmez yüzünden dillere düşelim. Bilmiyor musunuz bu ülkede bazen 3 yanlış bir doğruyu çoğunlukla da 1 yanlış tüm doğruları etten bir dilde götürüyor...

Yıllardır hakemlerin , federasyonun , mülki amirlerimizin kurbanı olurken bu denli tepki vermezken neden bu maçta bu olaylarla karşılaştık. Şehrin kalesi Şimşekler Grubu sağduyulu davranırken neden bu sefer bu orkestra şeflerine kulak vermediniz ? Kuzey kale arkası , Güney kale arkası ve Maraton tribününde koltuk kırıp atanların hangi takım duruşuna sahip olduklarını merak ediyorum. Daha önce Şanlıurfaspor maçında maraton tribünün arkasına , taraftarlarının üzerine koltuk kırıp atanların yaşı 13-14 iken bu maçta daha da düştü bu rakam... Stada daha Demirsporluluk duruşundan bir haber olan bu çocuk taraftarlar hangi zihniyetin ürünü merak ediyorum.Bu kadar cefanın , bu kadar emeğin bir kaç  '' Cahil '' tarafından lekelenmesi ne kadar kötü.Emniyetin , hakemin kışkırtmalarına gelenlerin belki de medyada gördüklerinden , bir önceki malum takım maçında gördüklerinden etkilenenlerin diyelim koltuk kırıp sahaya atması , kameramanın bile yaralanmasına yol açmasının sorumlusu Adana Demirspor taraftarı ya da arması mıdır ? Bu şekilde taraftar olunmaz.Daha bu çocuklara biz bunu aşılayamamışız.Ya da onlar bizimle o kadar bir arada olamamışlar. Sene de 1-2 maça gel 5 liraya bilet al 60-70 bin liralık zarar ver.Ondan öte Adana Demirspor taraftarının saygınlığına gölge düşür... Yazık vallahi yazık.Başarı istiyorsanız İstanbul takımı tutun , Barcelona , Real Madrid felan da var bakın. Siz bu takımları tutun biz bu armaya tapalım...Maçlarımıza gelmeyin , bizi bize bırakın.

Dün yaşananları fazla irdelemek istemiyorum ancak sahada ki sonuç değil o koltukların kırılması bizim canımızı yakandı.Biz bu değiliz. Biz büyük bir aileyiz.Gönlü zengin bu aileye üvey evlatlar girmesin... Çıkar için , bir başarıya ortak olmak için aramıza gelmeyin. Biz perşembe günü Manisa'dayız. Yine armanın peşindeyiz.Bu hep böyle devam edecek. Ya şunu kafanıza iyi sokun.Sizin o süper lig dediğiniz lig var ya Adana Demirspor olmadan bizim için bir anlam ifade etmiyor. Arma hangi ligde sahada ise bizim için o lig en güzel ligdir ! Yıkıcı değil yapıcı olun. Tribünlerimizi ne kadar daha güzelleştirebiliriz diye düşünün. Bu arma için daha ne yapabiliriz , nasıl güzel günlere çıkarırız sevdamızı bunu düşünün.

Unutmadan '' Adana Demirspor varsa her zaman umut vardır '' . Son 90 dakika. Ve masa da oynanmamış ise daha oynanmayan bir son 90 dakika ... 

Muharrem Gülergin ne diyor ''  #GeliyoruzYeniBaştanOynayacağız ''
Daha yeni Daha eski
Google News