Kafana Göre Adana Demir

Adana Demirspor'umuz dün konuk ettiği Manisaspor'a 2-0 yenilerek bizleri üzdü.Olsun canı sağ olsun bizim için yense de yenilse de fark etmez biz yine aramamızın, takımımızın peşinde koşmaya,desteklemeye devam edeceğiz.Asıl üzen olay  yenilgiden çok tribünlerimizin çıkartmış olduğu olaylar oldu.

Yakışmaz beyler yakışmaz büyük Adana Demirspor taraftarına yakışmaz koltukları kırıp atmak,TRT kameramanını tribünlerden gelen bir maddeyle yaralamak,kendi arasında üstünde Adana Demirspor formalı birilerinin kavga etmesi yakışmaz beyler yakışmaz.Adana Demirspor duruşumuz , Adana Demirspor onurumuz ,Adana Demirspor gururumuz ,Adana Demirspor şerefimiz , bizim süper lige çıkmamızdan daha önemli.

Burada bir parantezde Şimşekler Grubuna.Adana Demirspor duruşunu sergiledikleri için, sonuna kadar takımımızı destekledikleri için ,açtıkları pankartlarla gündeme dahil olup halkın takımına yakışır hareket ettikleri için teşekkürler Şimşekler Grubu. Boşuna söylenmiyor 'Şimşekler Grubu Adana'nın Gururu' sözü.

Gelelim perşembe günü karşılaşmamıza kafana göre Adana Demir...
Daha yeni Daha eski
Google News