Verilmeyen Penaltılarımız ve gol pozisyonunda şaibe

Adana Demirspor 7. haftanın önemli müsabakasına , Ankara deplasmanında namağlup Ankaraspor ile karşılaştığı müsabakayı 3-0 kaybetti. Maç boyunca tüm tercih haklarını ev sahibi Ankaraspor lehine kullanan Fifa Kokartlı Barış Şimşek aklımı bulandırarak benden geçer not alamadı.

 

MAÇIN KIRILMA NOKTASI , %100 PENALTIMIZ VERİLMEDİ (15')

Bana göre maçın kırılma noktası müsabakanın 15' dakikasında 0-0 maç devam ederken maçın hakemi Barış Şimşek ve yardımcısı Esat Sancaktarın,  Gökay İravul'un cezasahası içerisinde indirilmesini görmezden gelmesiydi. Pozisyona 2 hakeminde bu kadar yakın olması ve pozisyonu okuyamaması, her iki hakeminde göz problemleri yaşadığını gösteriyor. Daha ötesini söylemeye dilim varmıyor.

Barış Şimşek, penaltı pozisyonunda beyaz noktayı göstermediği gibi, sıyrıldığı takdirde gol pozisyonuna girecek oyuncumuzu düşüren Dilaver'e sarı kart bile göstermedi.

 

ATTIKLARI İLK GOL ŞAİBELİDİR (20')

Bu pozisyondan 5 dakika sonra Göksun' un topla buluştuğu ve Şener'in saçma sapan yediği gol ofsayt olarak görünüyor. Yayıncı kuruluştan orjinal kayıtlar istenilmeli ve detaylıca incelenmelidir.

 

ROSTAND'IN POZİSYONU DA PENALTIDIR (32')

Müsabaka 1-0 Ankaraspor'un üstünlüğü ile devam ederken 32'  Rostand cezasahasında Kaleci İsmail ile karşı karşıya kaldığında topu 2 kişiden sıyrılarak kaleye taşımış ve kaleciye rağmen ortaya çevirmiştir.Ancak kaleci İsmail 'in müdahalesi ile sakatlık geçirmiştir. Eğer o pozisyonda kaleci İsmail  topu tutabilse pozisyon temiz idi . Rostand o pozisyonda topu ortaya çevirmiş ancak İsmail'in çok sert müdahalesiyle yere yığılmıştır. Hakem Barış Şimşek ne yazık ki bu pozisyonda da  beyaz noktayı gösterememiştir.

 

ANCAK ;

Dünkü müsabakada Adana Demirspor etkili oynamamış ve birçok hata yapmıştır. Sporcularımız sahada oynadıkları oyunla bizi tatmin etmediği gibi, kahrolmamıza da sebep olmuştur. Bu hatalar bazen kişisel bazende takım olarak gerçekleşse de hatayı hakemde aramak sadece işin bahanesi olabilir ancak bu denli yüksek düzeydeki hakemlerin, alt liglerdeki müsabakalarda lakayıt maç yönetmesi akıllarımıza neler getirmiyor ki ?

Şimdi ben bu haksızlığa sesimi kısarsam olmaz, görmezden gelmem mümkün değil, gereken girişimlerin kulüp bazında yapılması ve gerekiyorsa basın açıklaması yapılması gerekiyor. Yoksa bu sezon bizim daha çok canımız yanar.

 

 

Ya dünkü maç Ankara değilde Adana'da olsaydı...

Maçlarımızı saçma sapan yöneten görevli hakem bozuntuları yüzünden kaç kere çıldırdık...

Kaç kez ceza aldık...

Zaten cezalardan bıktık usandık ama damarımızın yeri maalesef belli...

CEZALARA SIĞMAZSIN Kİ ADANA DEMİR!

 

pen-hakem


penalti


ofsayt

Daha yeni Daha eski
Google News