Yücel İldiz'e Rağmen

 

Hafta içinde oynanan Samsunspor maçında kazanılan 1 puanın ardından Adana Demirspor için Bucaspor karşılaşılması tam anlamıyla ya tamam ya devam niteliğindeydi.

Karşılaşma beklenildiği gibi hızlı başladı. Nitekim konuk Bucaspor Umut'un golüyle 6. dakikada öne geçti. Bu dakikadan sonra silkelenen Demirspor'lu futbolcular peşpeşe goller buldu ve ilk yarıyı 4-1'lik skorla önde tamamladı. İkinci yarıya ise beklenilenin tam tersi bir futbol anlayışıyla başlayan Lacivert Mavili takım Bucaspor'un ataklarına direnç gösteremedi ve skor bir anda 4-4'e geldi. Erçağ'ın 63. dakikada attığı gol galibiyeti getirsede bu maç ile ilgili sorgulanması gereken birçok konu var. Yücel İldiz'in ikinci yarıda takımı geriye yaslaması, oyuncu değişikliklerinde yaptığı yanlış tercihler ve özellikle karşılaşmanın son 15 dakikasında forvetsiz oynamanın bence hiçbir açıklaması olamaz. Yücel hocanın oyunu iyi okuyamadığı ve yanlış müdahaleler yaptığı aşikâr. Böyle devam ederse Yücel İldiz ve teknik ekibinin görev süresinin uzun süreceğini sanmıyorum. Kazanılan 3 puanın ise YÜCEL İLDİZ'E RAĞMEN kazanıldığını düşünüyorum.

Diğer bir konu ise kaleci Şener. Şener'in kaleden oyunu kuramadığı, yan toplardaki zafiyeti ve önünde oynayan defans oyuncularıyla diyalog problemi yaşadığını görüyoruz. Şener'in bir an önce kendini toparlaması gerekiyor. Aksi takdirde Yücel İldiz'in eldivenleri kendinden alıp genç kaleci Emre'ye vermesi kaçınılmaz görünüyor.
Daha yeni Daha eski
Google News