Adana Demirspor İdmanından

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde Pazar günü oynayacağı zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mücadelesinin hazırlıklarını sürdürdü. Akşamüzeri yapılan çalışmalar ısınma hareketleri ile başlarken 5’e 2 ile devam etti. Daha sonra ise teknik-taktik antrenmanı ile Mavi-Lacivertli oyuncular günü tamamladı. Teknik patron Engin İpekoğlu yapılan çift kale taktik maçında bazı oyuncuları ilk yarı ve ikinci yarı farklı takımlarda oynatırken planladığı ilk 11 üzerine yoğunlaştı.
Bütün oyuncuların idmandaki neşeli tavırları dikkat çekerken özellikle taktik maçında hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Bu arada sağ ayak arka alt adalesinde sakatlığı bulunan Mustafa Durak fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti. Tecrübeli oyuncunun en kısa süre içerisinde takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.


TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMIYOR
Adana Demirspor’un antrenmanlarında taraftarlar bir an olsun takımı yalnız bırakmıyor. Aytaş Durak Tesisleri’nde yapılan çalışmalarda oyuncular ve teknik heyete her zaman güvendiklerini dile getiren taraftarlar teknik direktör Engin İpekoğlu ile sohbet etti.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında verilen ceza nedeniyle tribünde yerlerini alamayacak olan Mavi-Lacivertli taraftarlar İpekoğlu’na ve takımdaki bütün oyunculara inandıklarını söyleyerek başarılar diledi. 
Daha yeni Daha eski
Google News