Futbol Federasyondan Çifte Standart

Türkiye Futbol Federasyonundan skandal diye tabir edilebilecek, tutarsız ve çifte standartlı kararlar çıkmaya devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz haftalarda Adana 5 Ocak stadyumunda oynanan ve 10bin üzerinde tarafarın katılım sağladığı ve efsane "Tribünlerin Efendisi" pankartıyla tribüne renk katan Adana Demirspor taraftarı sadece kötü tezahürattan 2 maç seyircisiz + 3.maç içinde blok cezası almıştı. İlgili ceza haberine şuradan ulaşabilirsiniz

Geçtiğimiz hafta süperligde oynanan ve tüm Türkiye'nin canlı izlediği Beşiktaş - Fenerbahçe maçında yaşananlar hala akıllarda duruyor. Canlı ve şifresiz kanalda yayınlanan müsabakada, rakibini kızdırmak için şortunun içine elini sokarak avuçlayandan,  tribünlere dil atanlara... Sahaya dalan taraftardan, maç bitiminde koridorlardaki kavgalara, kafası yarılan takım yöneticilerine kadar rezaletin tavan yaptığı bir maç izlenmişti.
PFDK ise bu kadar üst düzey ve +18 olayların yaşandığı müsabakada ev sahibine 1 maç seyircisiz ceza verirken diğer oyunculara ise geçiştirme cezalarla ortamı yatıştırmaya yönelik kararını az önce açıkladı.

Tamamda bundan bize ne?

Diyemiyoruz!!!

Bir noktaya kadar bize ne diyebilirdik ancak Bu yaşanan olayların 10/1 'nin bile yaşanmadığı, sadece kötü tezahürattan 2 maç seyircisiz maç oynayan Adana Demirspor kulübünün ne günahı vardı? Zar zor ayakta durmaya çalışan ve neredeyse tek gelir kaynağı tribün gelirinden mahrum bırakılmasının amacı neydi?

Pfdk'nın Adana Demirspor'a karşı takındığı bu anlamsız öfkenin ve nefretin gerçekte yatan sebepleri nedir?

Yahu bu Adana Demirspor size ne yaptı?
Daha yeni Daha eski
Google News