Sonuna Kadar Savaş Adanademir

Bu hafta oynayacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı deyim yerindeyse ligin altını üstüne getirecek. Geçmiş sezonlarda yaşadığımız süreç bizlere ''kendi göbeğimizi kesmeyi'' öğretti.

Özellikle 2008 yılında birilerinin uçuk hayalleri ucuz rant hesapları yüzünden direk 1. lige çıkma şansımızı kaybettiğimiz günler buna en güzel örnektir. Dönemin kulüp başkanları ve bilhassa belediye başkanının iki Adana takımı da çıksın hayali bizi kabus dolu günlere sürüklemişti. Bir beraberlik ile 4 sene öncesinden çıkacağımız ve bugün belki de çok farklı noktalarda olmamızı sağlayacak o maçı birilerinin hayalinde kaybederek hayallerimizi kaybetmiştik. Oysa Adana Demirspor, ne o son maçta Mersin'e, ne de bu düşüncelere yelken açanlara muhtaçtı. Hâla da öyle. Türkiye'de en büyük taraftar kitlelerinden birine sahip olan bu armanın asıl ilacı ve aradığı kudret kendi içerisinde hep vardı (!) Kendi emekleri ve alın teri ile aydınlık günlere ulaşmak zor değildi. Geçen sene ki şampiyonluk 4 kara yılın ardından gelen şampiyonluk bize bunu fazlasıyla gösterdi.Aynı hataya düşecek bir takım istemiyoruz artık.

Şimdi söz sırası geçen sene ki gibi yürekli olmasını beklediğim futbolcularda.

Artık sözün bittiği yerdeyiz.Koca bir sezonun en azından gelecek sezon için en iddialı takım olmak adına emeklerin karşılığını alma vaktidir.Bulunduğu ligde şampiyonluğa oynamasına alıştığımız Adana Demirspor bu sene de play off da yer alarak kendine yakışanı yapmalıdır.Bu noktada en önemli maç Tavşanlı Linyitspor maçıdır. Bu maçı 3 puanla bitirip rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tavşanlı Linyitspor maçının önemi önümüzde ki iki maçta ortaya çıkacaktır. Göztepe ve Samsunspor takımları bu maçı almamız halinde bir nebze de olsun nefes alacaklardır.Tavşanlı takımının Göztepe ve Kartalspor ile oynayacağı maçlar da var. Buradan puan almadan gitmeleri demek kümeye bir adım daha atmaları demektir. Bunu başaracak güçteyiz. Göztepe ve en önemlisi son maçta Samsunspor'a karşı rehavete kapılmadan oynayabilmemiz için bu şart.Ve bu pazar bizim günümüz olacağından eminim.Söz sırası sahada ki futbolcularımızda! Bizleri mahçup etmeyin çocuklar...
Daha yeni Daha eski
Google News