Aynı Dili Konuşmak

Ortak dil, anlayışı da beraberinde getirir ve bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey belki de karşı taraftan bu beklentilere cevap alabilmek!
Peki Mustafa TUNCEL ve ekibi bu beklentilere cevap verebilcek mi?

Her ne kadar sabıkalı bir yönetim ile devam ediyor olsak ta Teknik direktör konusunda YÜCEL İLDİZ’i getirerek bir nevi bir ışık yaktı. Taraftarlar ilk gelişmelerden mutlu ve umutlu görünüyor. Takıma katkı koyacak, yüreği ile oynayacak Muharrem GÜLERGÜN’ler istiyor, mücadele edecek, asla pes etmeyecek her geçen gün kendini geliştirecek ama asla şımarmayacak füze Selami’ler istiyor. Takım ruhu ile hareket edecek arkadaşlık bağları güçlü, yenilmeyi kabullenmeyen yenilmez armada istiyor.
Yücel hoca ve transfer komitesi ekibinin birlikteliği ile transferde yeni bir rota çizilecek, kalacak ve gidecek oyuncular netleştikten sonra dış transfere başlanacak. İşte bu bağlamda bu beklentilerimize bir nevi cevap alacağız.

Yücel ildizin takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yücel hocanın işi hiç kolay olmayacak. 20 yıldır yanımızda ayrılmayan şansızlığımızın da Yücel hoca ile birlikte kırılmasını istiyorum. Zira ki Adana Demirspor’umuzun tek başarısı şampiyonluk ile ölçülecektir.
Daha yeni Daha eski
Google News