İç İşlerine Kimseyi Karıştırma

 Başkan Mustafa Tuncel'in 11 Milyon TL transfer bütçesi açıklamasından sonra aklıma geçen sene ve önceki senelerden bir kaç olay geldi.  Hani derler ya '' sinek küçüktür ama mide bulandırır '' diye , işte tam da bunu kastediyorum.
Geçen sene transferlere yönetim dışından el atanların olduğu söyleniyordu. Komisyon iddiaları hava da uçuşurken bunu duymayan yoktu.Başkan Mustafa Tuncel'in açıkladığı rakam sonrası acaba yine bu çıkarcılar kulübü mesken tutar mı diye düşünmüyor değilim.Bu Adana Demirspor kulübünde önemli bir yaradır.Evet kanıtlanamayabilir , ya da açıklanmayabilir fakat bunu bir değil binlerce insan biliyorsa , Adana Demirspor taraftarı olmayıp sade bir vatandaş bile dillendiriyorsa  yönetimin bu konuda dikkatli davranması gerekir. Çünkü harcanan paranın da yapılan transferlerin de sorumluluğu yönetime aittir.Ayrıca gelen futbolcuların maliyeti hakkında açıklama yapılmalıdır. Güvenç Kurtar'ın transferleri ile geçen sezon yaptığımız araştırmalar da  getirdiği futbolcuların maliyetinin değerlerinin çok üstüne çıktığını görmüştük.Orada bir dur demesini bilmiştik. Taraftarın etkisi burada daha çok ortaya çıkıyor.Ve mutlaka o artık duymaktan sıkıldığımız ama bir türlü göremediğimiz '' ŞEFFAFLIK ''  konusunu artık es geçmemelisiniz.
Yönetime inancım tam bu konuda. Transferlere o kirli elleri değdirmezseniz başarı zaten gelecektir.Ancak  '' Temel de yanlış yapan yukarılara çıkamaz '' bu sözümü unutmayın.Senaryo değişecek ise ilk adım da değişecektir ...
Daha yeni Daha eski
Google News