Halkın Parasıyla Halkın Takıma Ceza Kesmek

Malumunuz... İlk hafta 3 puanlık bir kayıp yaşadık. İlk dakikalar da bunalttığımız  anlarda "Bu maçın sonunu farklı biter" diye bir an içimizden geçirmedik de değil hani, ama olmadı...

İlk haftalarda, takım henüz oturmadı ,zamanla daha iyi oluruz diyebilir, ve zamana yayabiliriz...

Kaldı ki Lig uzun bir maraton ama kaybedilen her puanın bir hesabı olduğu gerçeği de var... Umuyoruz ki bu kaybedilen puanları lig bitiminde aramayız.

 

Aslında bu hafta ki yazımda Adana Demirspor'un Boluspor maçına pek dokunmayayım, nasıl olsa Adana Demir, çektik,çekeriz cefayı diyordum ama başta sosyal medya olmak üzere bir çok sitede daha 2 maç oynamış yeni transferlere çok acımasız eleştirilerin olduğunu görünce biraz üzüldüm. Neticede futbolcularında insan olduğunu unutmamak gerekiyor. En tehlikeli takımlar , kadrosu ve orta göbeği yeniden kurulan takımlardır. Netice itibariyle Adana Demirspor takımının orta göbeği neredeyse yeniden kuruldu. Zamana ihtiyacı var, birazda şans... ben inanıyorum ki önümüzdeki haftalarda, takım; yapılacak daha net bir oyun kurgusuyla sahaya çıkacak ve elinden geleni yapacaktır.

 

HALKIN PARASIYLA HALKIN TAKIMINA CEZA ?

Gelelim yayıncı kuruluş TRT'ye , adama sormazlar mı " Bu neyin kinidir diye?"  ilk hafta deplasmandaki Adana Demirspor'un maçını düşük banttan yayın yapan sitende yayınla, futbolseverleri bilgisayar düşmanı yap,bu sıcaklarda sürekli dondur... Sonra kalk, ikinci hafta cezası nedeniyle maça gidemeyecek olan Adana Demirspor taraftarlarını, yine bilgisayar başında tutmaya çalış ! TRT ne yapmaya çalışıyorsun ? Zorla aldığın , Halkın parasıyla , yine HALKIN TAKIMINI MI cezalandırdığını düşünüyorsun ? Bunun cevabını yine stadyumda alacaksın ! yine bize has orantısız zeka dolu sloganlarımızdan nasibini alacaksın, sende kardeş kanalın LİG TV gibi sesini kısarsın ama biz duyarız merak etme. Çünkü ORADA OLACAĞIZ.

 

UZAK DURUN !

Bir dip parantezde, aslında İstanbul Takımlarına tapan ,ama ne yaparsın Adana da yaşıyor birde Adana Demirspor'u tutarmış gibiler için  açmak istiyorum. Sizlerin sevgisiyle veya yermesiyle bu takım süper lige yükselemez, aklınızdan çıkarın. Takımın aldığı 1 yenilgi aldı diye koltuk kıran, en ağır küfürleri eden, ortalığı yangın yerine çeviren İstanbul Takımlarının Sevdalıları!

Rahatınıza Bakın ! Adana Demirspor 'dan uzak durun !

 
Daha yeni Daha eski
Google News