Canın sağolsun Adana Demir

Manisaspor karşısındaki Adana Demirspor, cezalı ve sakat oyuncuları düşündüğümüzde olması muhtemel kadroydu...

Yücel İldiz' le bu müsabakaya 1-0 mağlup başlardık eminim ki.. gidenin ardından konuşmak istemiyorum ama Mustafa Uğur'a bıraktığı kadro resmen kırık dökük bir vazo misali dokunanın elinde kalacak cinstendi.

Adana Demirspor daha bir hafta önce kendi sahasında , kendi taraftarlarının büyük protestosuyla karşılaşmış ve bu psikolojiyle sahaya çıktığını da unutmamak gerekiyor.

Hep iyimseriz, hep güzeli istiyoruz ,hep atan ama yemeyen olmak istiyoruz...  Bu maçın 73 dakikası neredeyse Manisaspor'u kendi saha ve seyircisi önünde darmaduman ettik, benim saydığım net 4 gol pozisyonu var. Zaten bir tanesi gol oldu. Bu gibi deplasmanlardan puan ve puanlarla dönmek isteyen takımlar bu tip pozisyonları bulduğunda acımamalı ama biz acıdık diyelim.

İkinci golü bulamadığımız her an zaten kalemiz ciddi problemdi ve 70. dakikalarda ileride Juninho ve Rostand neredeyse bize fazla gelmeye başladı. Bunu hissettik , beklerdik ki o an Juninho ile tek forvete dönelim. Yani sarı kartı bulunan Rostand kenara alınmalı yerine Nurettin oyuna sokulmalıydı bence. Bunu Rostand kırmızı kart gördü diye yazmıyorum. ( Burada  belirttildiği gibi )

Ama sağlık olsun, Adana Demirspor sahada gereken dersi RAKİPLERİNE verdi. Şimşek gibi oynamış diyemeyeceğim ama bundan sonra ki haftalarda Rajnoch, Erçağ, Efe, Yiğitcan ve Rıdvan'ın  da katılımları Mustafa Uğur'un elini kuvvetlendirecektir.

Bir dipnot olarak; Mesut ve Yusuf'un sahadaki gayreti "Bende varım" dercesineydi... Biz bu oyuncuları neden 12 hafta görememişiz yahu ! Bu adamlar bildiğin top oynuyor...

Diğer bir not olarakta maçın hakemine bir cümle yazmam gerekiyor . Rostand ın kırmızı kart pozisyonunda tabiri caizse "AT" misali kalesinden çıkıp, itiraza koşan kaleci Volkan'a sarı kart vermeyen hakem büyük bir skandala imza atmıştır. Seminerlerde anlatılan ve Bülent Birincioğlu' nun, burnunun dibinde cereyan edilen bu olayı görmezden gelmesi... Bırak git hocam...

 

Adana Demirspor Manisada 3 puanı hakeden taraftı ama canı sağolsun...
Daha yeni Daha eski
Google News