Beşiktaş'ın İyi Niyetlendiği Adanaspor'da Demba Ba Sesleri

Beşiktaş, Adanaspor ile 'iyi niyet anlaşması' yaptı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Kardeş takım olacağız. Beşiktaş'ın buradaki yatırım amacı büyük hissedar olmak değil" ifadelerini kullandı
Beşiktaş ve Adanaspor arasında 'iyi niyet anlaşması' yapıldı. Antalya Belek'te düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Adanaspor Başkanı Bayram Akgül açıklamalarda bulundu.

ORMAN: KARDEŞ TAKIM OLACAĞIZ
Fikret Orman, "Bizim Adanaspor'u pilot takım yapmak gibi bir niyetimiz yok. Adanaspor ile kardeş takım olmanın Beşiktaş açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. Kardeş takım olacağız. Beşiktaş'ın buradaki yatırım amacı büyük hissedar olmak değil. Beşiktaş'ın gündeminde sadece Adanaspor yok. Başka projelerimiz de var. Özellikle yurt dışında ilgilendiğimiz kulüp var. Biz Adanaspor'a yüzde 51'den aşağıda bir yatırım yapacağız. Bu proje kapsamında Adanaspor'un Süper Lig'e çıkması halinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağız. Gökhan Keskin, Beşiktaş-Adanaspor iş birliğinin temellerini oluşturacak" ifadelerini kullandı.

CHELSEA AÇIKLAMASI
Ayrıca Fikret Orman, "Benim konuştuğum laflar çok net. Karşılıklı iş birliği yapacağız. İki takımın altyapısından yetişen futbolcuların takas edilmesini amaçlıyoruz. Avrupa'da bunun örnekleri var. Chelsea ile Beşiktaş'ın iş birlikteliği konuşuluyor. Bu iş birlikteliğinde Türk halkı mutluluk duyuyor. Biz bunu Adanaspor'la yaparken neden basite indirgemeye çalışıyoruz. Chelsea'den bazı oyuncuları Beşiktaş'ta oynatma gibi bir iş birliği yaptığımızda "bravo" derken neden Adanaspor olunca yanlış bakılıyor" diye konuştu.

ADANASPOR'DA DEMBA BA SESLERİ
Toplantıyı izleyen ulusal medyadan gelen bir soru üzerine Fikret Orman, gülerek "Demba Ba'yı Adanaspor'a yolluyoruz" dedi.

AKGÜL: ADANA'NIN SÜPER LİG'DE OYNAMAMASI SÖZ KONUSU DEĞİL
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ise "Adanaspor'un Süper Lig'e çıkması durumda ligde oynamaması söz konusu değil. Adana'da 2-3 gündür bazı arkadaşlar tarafından Beşiktaş'ın Adanaspor'u pilot takımı yapacakları ifade edildi ama gerçeği yansıtmıyor. Adanaspor-Beşiktaş uzak camialar değil. Böyle bir birlikteliğin faydalı olacağını düşünüyorum. Sadece Beşiktaş-Adanaspor olarak değil de Türk futbolu açısından faydalı olacaktır" açıklamasında bulundu.

YABANCI FUTBOLCU İÇİN ORTAK ÇALIŞMA
Adanaspor ile Beşiktaş arasında imzalanan 'iyi niyet anlaşması' hem Adanaspor'un başarısı hem de Beşiktaş'ın futbolcu kazanması açısından büyük önem taşıyor. Yabancı sınırlamasının Süper Lig'de 14, PTT 1'inci Lig'de 10 olarak belirlendiği önümüzdeki sezon için Beşiktaş ve Adanaspor bir anlamda ortak çalışma içine girecekler.

GÖKHAN KESKİN BEŞİKTAŞ'IN GÖZÜ KULAĞI OLACAK
Geçtiğimiz hafta Adanaspor'a Sportif Direktör olarak atanan Beşiktaş'ın 90'lı yıllardaki oyuncularından Gökhan Keskin, Adana'da görev yapacağı süre içinde tam yetki ile iki takım arasındaki bütün işleyişten sorumlu olacak.

Keskin, Beşiktaş ve Adanaspor arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılacak transferler, futbolcuların Adana'daki performansı, yaşamı, gelişimi, sosyal hayatı gibi bir çok konudan sorumlu olacak ve Adanaspor'un başarısını daha yukarılara çekmek gibi bir misyonu da üstelenecek.
Daha yeni Daha eski
Google News