Mavi Şimşekler" İki Kulvarda da İddialı

PTT 1. Lig'de son 3 haftada hanesine 7 puan yazdırarak zirveyi zorlayan ve son 3 sezonun en iyi dönemini yaşayan Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da iddiasını sürdürüyor.

Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonuçlarla göz dolduran "Mavi şimşekler", bu sezon başarılı grafik çiziyor. Teknik Direktör Ünal Karaman ve Sportif Direktör Samet Aybaba koordinesinde "Süper Lig" parolası ile çalışan mavi-lacivertliler, bu yolda emin adımlarla ilerliyor.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda 3. maçta Beşiktaş ile 20 yıl aradan sonra karşılaşan ve rakibini deplasmanda 2-1 yenerek adından söz ettiren Adana ekibi, ligde ve kupada "ben de varım" diyor. Beşiktaş'ı en son 7 Şubat 1988'de Adana'da oynanan 1. Lig maçında 2-0 yenen Adana ekibi, aldığı 2-1'lik galibiyetle 27 yıl sonra taraftarının yüzünü güldürürken, başarılarına yenilerini eklemek istiyor.

PTT 1. Lig'de son üç sezonun en başarılı dönemini yaşayan Adana Demirspor, ligde oynadığı 15 maçın 8'ini kazanırken, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 21 gol atan ve kalesinde 14 gol gören mavi-lacivertliler, 27 puanla 4. sırada bulunuyor. Ligde son 3 maçında sahsında Manisaspor ile 1-1 berabere kalan, deplasmanda Samsunspor'u 1-0, Osmanlıspor'u evinde 1-0 mağlup eden Adana ekibi, hanesine 7 puan yazdırarak, liderliğe göz dikti.

Lider Kayserispor ile arasındaki puan farkını 4'e indiren mavi-lacivertliler, sahasında karşılaşacağı Bucaspor ve deplasmanda yapacağı Altınordu maçlarını da kazanarak, sezonun ilk yarısını tamamlamak istiyor.


TAMER GÜLCAN "Daha da başarılı olacağız"

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, takımlarının sezonun başından buyana başarılı çıkış yakaladığını söyledi.

Ligde bazen şanssızlık yaşasalar da takımdaki birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu aktaran Gülcan, bunun da başarıyı getirdiğini ifade etti.

TAMER GÜLCAN "BAŞARIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"
Başarılarını sürdürmek istediklerini belirten Gülcan, şunları kaydetti:

"Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupada Beşiktaş'ı yenerek yerimizin Süper Lig olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdik. PTT 1. Lig'de ise lider Osmanlıspor'u sahamızda 1-0 yenerek önemli bir başarı elde ettik. Beşiktaş ve Osmanlıspor galibiyetleri takımda üst düzey moral ve motivasyon oluşturdu. Sağladığımız birlik ve bütünlük takımın daha da başarılı olacağını müjdeliyor."


TAMER GÜLCAN "Süper Lig'e yakışır futbol oynuyoruz"

Gülcan, Bucaspor ve Altınordu maçlarının ardından sezonun ilk yarısını tamamlayacaklarını bildirerek, "Aynı disiplin ve kararlılıkla bu maçlara hazırlanıyoruz. Bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak ligdeki puan sıralamasında daha yukarılara çıkmayı hedefliyoruz. Takım olarak iyi yoldayız. Tüm Adanalılardan takıma verdiği desteği sürdürmelerini istiyoruz" dedi.

Kaliteli oyun sergilediklerini vurgulayan Gülcan, "Süper Lig'e yakışır futbol oynuyoruz. Takımımızla gurur duyuyoruz. Sezon sonunda inşallah Süper Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Daha yeni Daha eski
Google News