Adana Demirspor'da Her Maç Final

Adana Demirspor Lige Odaklandı

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Adana Demirspor, PTT 1. Lig'deki galibiyet serisini 6 haftaya çıkarmak istiyor.

Kupada F Grubu'nu 7 puanla 3. sırada tamamlayarak elenen mavi-lacivertliler, ligin 19. haftasında, sahasında karşılaşacağı Giresunspor maçına odaklandı.

Kulüp basın sözcüsü Tamer Gülcan, Ziraat Türkiye Kupası'na "gidebilecekleri yere kadar gitme" hedefiyle başladıklarını ancak turnuvaya veda ettiklerini söyledi.

Takımın, İstanbul'daki Sarıyer maçının ardından Adana'ya geldiğini ve artık ligdeki maçları düşünmeye başladıklarını anlatan Gülcan, şunları kaydetti:

"Kupa maçları bizim için iyi bir kamp havasında geçti. Bu maçlar sayesinde yedek oyuncularımızı oynattık, yeni transferlerimizi denedik. Artık lig maçlarına tekrar döndük ve çıkışımızı sürdürmek için çalışmalara başladık. Ara transfer döneminde takıma katılan oyuncularımız da iyi uyum yakaladı. Onların katkısı şüphesiz bizi daha ileriye götürecek. Kadromuzda derinlik oluşması, uzun lig maratonu açısından avantaj. Sakat ve cezalı oyuncuların yerine oynayabilecek futbolcuların sayısının artması da önemli."

HER MAÇ FİNAL

Gülcan, pazar günü sahalarında Giresunspor'u konuk edeceklerini belirterek, zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurguladı.

Ligdeki her maçın kendileri için final havasında geçeceğini aktaran Gülcan, şöyle konuştu:

HEDEF 8 GALİBİYET SERİSİ
"Giresunspor ile ligin ilk yarısında, deplasmanda yaptığımız maçı 1-0 kazanmıştık. Bu haftaki maça da kazanmak için çıkacağız. Süper Lig yolundaki ilerleyişimize herkes inanmış durumda. Şu an ligde 2. sıradayız ve burada kalmak bizim elimizde. Ligin 22. haftasında karşılaşacağımız Kayserispor maçına kadar firesiz gitmek istiyoruz. O maça kadar 3 karşılaşmamızdan 9 puan alarak galibiyet serimizi de 8'e yükseltmeyi hedefliyoruz."
Daha yeni Daha eski
Google News