Tribünlerde Safları Sıklaştırın, Liderliğe Koşuyoruz!

Pazar günü oynanacak olan Adana Demirspor-Giresunspor maçının biletleri satışa çıktı. PTT 1. Lig'in en çok Passolig kart sahibi olan takımı Adana Demirspor, taraftarını bu zorlu maçta stadyumda görmek istiyor.

Biletler: 10,7 ve 5 TL olarak passo.com.tr 'de satışa çıktı.

LİDERLİĞE YÜRÜYÜŞ BAŞLADI
Adana Demirspor bu sezon hem ligde hem de Passolig Kart Ligi'nde fırtına gibi esiyor. 36 kulüp içinde en çok kart satan 8. kulüp konumundaki Mavi Şinşekler, Giresunspor'u yenerek, Kayserispor'un olası bir puan kaybıyla PTT 1. Lig'de de liderliği ele geçirmek istiyor.

Passolig Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Kazancı da müsabakanın önemine dikkat çekerken, Adana Demirspor taraftarının takımına yaptığı katkıyı dile getirdi.

Kazancı, "Adana Demirspor hem PTT 1. Ligi'nin en çok kart satan takımı hem de birçok Süper Lig kulübünden bile daha çok ilgi görüyor. Taraftarlar kulübünün maçlarına akın ediyor. Bu oldukça keyifli görüntülere sebebiyet veriyor. Giresunspor gibi köklü bir kulüple oynayacakları maçın da sezonun genelinde hissettiğimiz heyecanın yeni bir halkası olacağına eminiz. Taraftarlar hem Passolig internet sitesinden hem de stadyum çevresindeki gişelerden biletlerini temin edebilir. Maç günü çok yoğunluk olacağı için şimdiden biletlerini almalarında fayda var. Bununla birlikte hala Adana Demirspor Passolig Kartı'nı almamış taraftarlar da şimdiden karta başvurabilir, kart ellerine ulaşmasa bile 'Geçici Pass Kart'larıyla biletlerini yükleyerek maça girebilirler" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News