Selahattin Aydoğdu Maça Gelmeyen Taraftara Sitem Etti

Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu, geçen hafta oynanan Adanaspor Derbisinde kale arkasındaki boşlukları ve takımın küfür yüzünden ceza almasını eleştirdi..

İşte Aydoğdu'nun yazılı açıklaması;

Adana Demirspor camiası olarak Hamdolsun beklentilerin üstünde bir sezon yaşıyoruz..

Yıllar sonra ilk kez Final'e bu kadar yakınız. Sahamızda oynadığımız her maçta ve özellikle de Adanaspor maçında taraftarlarımızın tribünlerin tamamını dolduramamasına çok kızıyor ve üzülüyorum..

Açıkçası kale arkasındaki boşluklar bize hiç yakışmadı. Maça gelen ve son ana kadar desteğini sürdüren taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum ama gelmeyenlere de sitemde bulunuyorum..

Stadı tamamen doldurmamız için illa ki; Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray ile mi oynamamız gerekiyor..

Unutmayalım Biz Adana Demirspor'uz, futbol taraftarla güzel, bizler bir tek koltuğun bile boş kalmasını istemiyoruz, tekrar tekrar bu yolculuğumuzda herkesten destek bekliyoruz..

Sitem de bulunduğum ve çok kızdığım bir başka konuda şu;

Derbi maçın öncesinde taraftarlarımızdan bir ricada bulundum, lütfen dedim en ufak bir kötü tezahüratta bulunmayalım, tahriklere kapılmayalım, bizim daha oynayacak çok maçımız var..

Ama ne yazık ki bu konuda hassasiyet göstermeyen taraftarlarımız ceza almamıza neden oldu..

Yarın birgün Allah korusun içeride seyircimizden yoksun oynayacağımız bir maçta puan kaybedersek ve bu kayıp lig sonunda 20 yıldır beklediğimiz şampiyonluğumuza mal olursa bunun vebalini kim ödeyecek, hesabını kim verecek hiç düşündünüz mü ?

Lütfen biraz daha dikkatli olalım. Aldığımız bu cezayla cezamız sıfırlanmıyor, aksine bundan sonra oynayacağımız maçlarda tribünlerden gelecek herhangi bir kötü tezahüratta katlanarak devam ediyor..

Tribünlerde kötü tezahürat eyiliminde bulunan kişileri sert bir dille uyaralım, izin vermeyelim.. Sonuçta zarar gören sadece Adana Demirspor oluyor..

Son olarak hiçbir kulüp Başkanı'na heleki Hemşehrimiz olan bir kulüp Başkanı'na küfretmek biz hiç yakışmadı.. Umarım birkez daha bu tip şeyler tekrarlanmaz..

Biz Adana Demirspor olarak Türkiye'de özellikle taraftarlarıyla ve her yönüyle örnek gösterilen bir kulübüz. Ufak sebeplerden dolayı imajımızı zedelemeyelim. Herkesten bir kat daha fazla hassasiyet ve önem rica ediyorum..

Saygılarımla
Selahattin Aydoğdu
Daha yeni Daha eski
Google News